RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty/All over Press

- Verdensmester klar for Premier League

Sist oppdatert:
Overgangsvinduet er fremdeles åpent for frigitte spillere.

Den italienske venstrebacken Fabio Grosso har skrevet under for Swansea, melder danske Ekstrabladet.

Klubbens faste venstreback, Neil Taylor, skadet seg stygt i helgens kamp mot Sunderland, pådro seg brudd i ankelen og er ute resten av sesongen.

Ettersom overgangsvinduet er stengt, vendte Michael Laudrup blikket mot Fabio Grosso, som har vært klubbløs etter at han forlot Juventus tidligere i år, i jakten på en erstatter.

34-åringen fikk ikke forlenget sin avtale med Juventus etter forrige sesong og skal nå være klar for Premier League-spill. Dette er imidlertid ikke bekreftet av Swansea ennå.

Grosso er først og fremst kjent for sitt bidrag til den italienske VM-trifumfen i 2006. Venstrebacken var mannen som skaffet straffesparket som sendte Italia videre i åttedelsfinalen mot Australia, han scoret det første målet i semifinalen mot Tyskland, og han satte inn den agjørende straffen i finalen mot Frankrike.

For sitt bidrag under VM i 2006 har den høyreiste venstrebacken fått tilnavnet «Grande Grosso» i hjemlandet. Grosso har tidligere spilt for blant andre Palermo, Inter og Lyon.

Her skyter han Italia til VM-finalen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere