RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap/Scanpix

- Verdt mer enn Messi og Ronaldo til sammen

Sist oppdatert:
Bokaktuelle Zlatan Ibrahimovic har en høy stjerne i Milan.

Massimiliano Allegri er sikker på at laget hans kan matche de beste lagene i Europa og kaller den forestående kampen mot Barcelona en ren finale.

Da de to europeiske gigantene møttes på Camp Nou i det første oppgjøret endte kampen 2-2 etter at Thiago Silva headet inn utligningen for AC Milan på overtid.

- Zlatan bedre enn Messi og Ronaldo
Til tross for at Barcelona dominerte den kampen, er Allegri optimistisk med tanke på returoppgjøret.

- Barcelona og Real Madrid er de beste lagene i Champions League, men vi kan slå dem på San Siro. Det blir ingen vanlig kamp mot Barcelona - det blir en finale, sier Allegri ifølge Gazzetta dello Sport.

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er de to navnene som går igjen når folk diskuterer hvem verdens beste fotballspiller er. Milan-sjefen mener imidlertid at Zlatan Ibrahimovic er enda bedre.

- Ibrahimovic er verdt både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, hevder Allegri.

- Vil selge bøker
Den svenske superstjernen har vært i medienes søkelys den siste tiden etter at han ga ut sin biografi. Blant annet gikk Zlatan knallhardt ut mot sin tidligere sjef i Barcelona, Pep Guardiola. Allegri tror det er strategiske årsaker til at svensken gikk ut med disse historiene.

- Jeg tror han sa de tingene for å selge flere bøker.

AC Milan har virkelig funnet vinnersporet etter en tøff start på årets sesong. Laget står nå med fem strake seiere etter og ligger på tredjeplass i Serie A bak Udinese og Lazio.

Milan-sjefen mener likevel at Juventus og Inter er de største konkurrentene i det lange løp.

- Milan og Juventus er favoritter, men hvis Inter vinner fem på rad som vi har gjort, så er de tilbake i tittelkampen. Udinese og Lazio har overrasket meg, innrømmer Allegri.

23. november møtes Milan og Barcelona på San Siro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere