RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg/SCANPIX

- Verste dagen i mitt liv

Sist oppdatert:
Fredag fulgte han kompisen til sitt siste hvilested. Lørdag ble Vegard Forren utvist i 1-2-tapet mot erkerival Rosenborg.

MOLDE – ROSENBORG 1-2

AKER STADION (Nettavisen): - Den verste dagen i mitt liv, sier en ulykksalig Forren etter kampen.

Det har vært noen meget tunge dager for Forren den siste uka. Forrige uke døde kompisen hans i en tragisk ulykke. I går fulgte den tidligere KIL/Hemne-spilleren kompisen på sitt siste hvilested. Mot Rosenborg ble han utvist.

Visste at det røde kom
Det røde kortet kunne ikke ha kommet på et verre tidspunkt for Vegard Forren og Molde. Hjemmelaget ledet 1-0 og så meget komfortable ut.

Erkerivalen Rosenborg hadde i 45 minutter sett ut som et usikkert og ustrukturert lag. Ett minutt inn i tilleggstiden forandret et sekunds uoppmerksomhet fra ellers solide Forren hele kampbildet på Aker Stadion.

- Yssouf Kone blir spilt alene i gjennom og jeg stopper litt opp. Jeg kommer på etterskudd. Jeg legger så hånda på skulderen til Kone. Jeg er ikke så mye borti han, men nok til at han faller. Jeg vet at jeg får det røde kortet som sistemann, sier en særdeles trist Forren etter kampen.

Tøffe dager
Dommer Tommy Skjerven var ikke tvil. Direkte rødt kort til Forren.

- Det var ekstra kjedelig at det skjedde i dag. Det har vært noen skikkelige tøffe dager. I tillegg hadde jeg noen besøkende fra Hemne på tribunen i dag, sier Forren.

Trener Kjell Jonevret følte med sin midtstopper etter de siste dagers hendelser. Men han var aldri i tvil om at Forren skulle spille kampen mot Rosenborg.

- Det er utrolig synd på Vegard. Men han var klar for å spille kampen i dag, sier Jonevret.

Forandret kampbildet
Etter Forrens utvisning forandret kampen seg totalt i andre omgang. Rosenborg kjørte mer balltempo i lengderetning og ble mer gjennombruddshissige i midtbaneleddet anført av Per Ciljan Skjelbred og innbytter Roar Strand.

Åtte minutter ut i kampens siste omgang utlignet Steffen Iversen etter å ha blitt nydelig frispilt av Skjelbred. RBK-veteranen var iskald, da han satte ballen i mål bak Jan Kjell Larsen i Molde-buret. I det 82 minutt falt avgjørelsen etter en meget diskutabel hendelse. Christer Basma virket å være bort ballen med hånda i forløpet til innlegget som Roar Strand nikket elegant og kontant i mål.

- Det var godt med seier. Det var samtidig en utrolig viktig seier for oss. Jeg byttet inn Strand for at vi skulle bli mer hissige med løp fra midtbanen, sier en fornøyd RBK-trener Trond Henriksen om byttet som avgjorde kampen til Rosenborg sin fordel.

RBK-treneren følte med hjemmelaget i går.

- Jeg synes synd på Molde i dag. Jeg kjenner meg igjen i slike situasjoner, sier Henriksen om episoden der Molde ble redusert til ti mann like før pause.

Les også: Derfor ble han vraket mot LSK

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere