*Nettavisen* Sport.

- Verste jeg har vært med på

Sterk vind og store mengder snø satte sitt preg på Royal League-kampen mellom Brann og Malmö. Mons Ivar Mjelde har aldri sett noe lignende.

12.02.05 18:35

MALMÖ - BRANN 2-0: - Dette er det verste jeg har vært med på. Innen kampen var ferdig, var det snø på hele banen. Vi fikk store problemer med å få ballen ut fra egen banehalvdel i 1. omgang - på grunn av vinden, sier Mjelde til TV 2 Nettavisen.

Han mener allikevel at det var forsvarlig av dommerne å sette i gang kampen.

- Vi skal ikke bruke dette som noen unnskyldning. Vi spilte rett og slett en dårlig kamp, fortsetter Mjelde.

De andre kampene i Royal League kan følge direkte her.

Bergenserne taklet motvinden i 1. omgang så bra at de ikke fikk noen mål i mot. Laget skapte imidlertid svært lite offensivt, og hjemmelaget styrte spillet på Malmö stadion. Men da Brann fikk medvind etter sidebytte, fikk svenskene uttelling.

Yksel Osmanovski scoret kampens første mål etter 54 minutter. Marcus Rosenberg doblet ledelsen tre minutter senere. Mot et sjansefattig Brann-lag holdt ledelsen hele veien inn.

Mons Ivar Mjelde tror oppgjøret mot Odense onsdag blir en nøkkelkamp. Brann har fortsatt gode muligheter for avansement, og med uavgjort i kampen mellom Odense og Halmstad søndag leder de fortsatt gruppe 3.

- Vi var veldig gode på La Manga, og ser ingen grunn til at vi skal fortsette å tape. Jeg tror det snur på onsdag, avslutter en optimistisk Brann-trener, som gir godkjent til sin keeper og Raymond Kvisvik.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.