RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

- Vet dere hva Messi gjorde i fjor?

Sist oppdatert:
Cristiano Ronaldo slår tilbake mot kritikken.

Portugal klarte med nød og neppe å få med seg tre poeng fra møtet med Danmark i EMs gruppe B onsdag kveld.

Portugiserne ledet 2-0, men takket være Nicklas Bendtner kom danskene tilbake. Helt på tampen ble Silvestre Varela den store helten med sin matchvinnerscoring.

Men til tross for at Portugal fikk med seg poengene, så var det ikke alle på laget som imponerte. Superstjerne Cristiano Ronaldo har måttet tåle en del kritikk etter kampen.

Den offensive spilleren har bøttet inn mål for klubblaget Real Madrid denne sesongen, men på landslaget er han ikke like effektiv.

- Hva gjorde Messi?
Under kampen mot Danmark onsdag måtte stjernen tåle ne del tilrop fra tribunen. «Messi, Messi, Messi», ropte danskenes fans da Ronaldo hadde ballen.

Etter kampslutt ble Ronaldo spurt om nettopp disse ropene. Real Madrid-spilleren visste imidlertid godt hva han skulle svare på spørsmålene fra pressen.

- Vet dere hva Messi drev med på denne tiden i fjor? Han var på vei ut av kvartfinalen i Cop America, svarte Ronaldo ifølge AFP.

Gruppe B er fortsatt svært åpen, og med seier mot Nederland vil portugiserne trolig kunne ta seg videre i mesterskapet. Slik sett har Ronaldo fortsatt tid på seg til å levere.

- Jeg liker egentlig ikke å snakke om enkeltspillere. Jeg ser alltid på hele lagets prestasjon, sier Portugal-trener Paulo Bento diplomatisk om sin stjernespiller.

Fornøyd med Ronaldo
Presset på Cristiano Ronaldo er selvfølgelig massivt, og hjemme i Portugal setter man sin lit til at Real Madrid-spilleren skal lede laget mot triumf.

Men i likhet med Messi, har også Ronaldo blitt beskyldt for å prestere bedre for klubblaget enn for landslaget. Bento er likevel fornøyd med det Ronaldo har prestert så langt i EM.

- Fra vårt ståsted har han spilt to gode kamper, og jeg er sikker på at ingen av lagkameratene er misfornøyd med ham, sier Bento.

- Nå må vi bare fortsette å gjøre mål. Det er det samme om Cristiano scorer dem, eller noen andre gjør det, avslutter Portugals trener.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere