Gå til sidens hovedinnhold

- Vet hva som venter oss

Chelsea forventet to enkle kamper mot rumenske Cluj. Den undervurderingen ble skremt bort da mesterligadebutanten slo Roma 2-1 på bortebane.

Chelsea er selvfølgelig store favoritter når de tar den lange turen ned til Romania for å møte fremadstormende Cluj. Men rumenernes sterke borteseier mot Roma i åpningsrunden i gruppe A, fører til at Chelsea-spillerne har landet på ukjent grunn med langt større respekt.

- Alle trodde vel i utgangspunktet at dette skulle bli en enkel kamp, men vi har skjønt at denne blir tøff nok, sier Chelseas midtbanesjef, Frank Lampard før onsdagens oppgjør.

- Det de leverte mot Roma forberedte oss på hva vi har vente, sier Lampard.

- Vet mye om Cluj
Chelsea vant åpningskampen hjemme mot franske Bordeaux med sterke 4-0. En borteseier mot Cluj vil bety at avansement fra gruppespillet nærmest er i boks.

Chelsea-sjef Luiz Felipe Scolari føler seg sikker på at laget er sterke nok til å klare akkurat det. Scolari har ikke latt seg skremme av Clujs prestasjon mot Roma.

- Jeg vet mye om Cluj – mer enn dere tror, sier Scolari før kampen.

Brasilianeren har nemlig fulgt klubben tettere enn de fleste, grunnet sin tidligere posisjon som portugisisk landslagstrener.

- Det er elleve portugisiske spillere der, og som landslagstrener fikk jeg ukentlige rapporter om klubben.

- Jeg har all informasjonen jeg trenger om dem, og har fortalt spillerne hva som venter dem, fortsetter Scolari.

Koné på offensiven
Cluj har flere spillere med erfaring fra norsk eliteserie. Yossuf Koné vet hva Chelsea har å by på, etter å ha møtt dem i mesterligaen med Rosenborg.

- Jeg kjenner til Terry og co. ganske godt. De skremmer ikke meg, sier Koné.

- Vi er klare for Chelsea, og har absolutt en sjanse mot dem. Det blir selvfølgelig vanskelig, men det er uansett 11 mot 11 spillere utpå banen, forteller ivorianeren – klar for en tøff batalje hjemme i Cluj-Napoca.

PS! Eneste nordmann i årets mesterliga, Roma-spiller John Arne Riise, møter Bordeaux i den andre kampen i gruppe A onsdag. Etter det flaue hjemmetapet mot Cluj i forrige runde, ligger italienerne tre poeng bak skjema når de sparker i gang mot franskmennene. Der trenger Roma et godt resultat om veien til videre mesterligaspill ikke skal bli altfor lang. (ANB)

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett