Gå til sidens hovedinnhold

- Vet ikke hva problemet hans er

Roberto Mancini har sett seg lei kritikk fra Bayern Munchens styreformann.

Manchester City-manager Roberto Mancini har havnet i ordkrig med Bayern Munchen-toppen Karl-Heinz Rummenigge i forkant av lagenes Champions League-møte på onsdag.

Bayern-styreformann Rummenigge har gjentatte ganger ytret seg negativt om Citys pengebruk, og har fått støtte av Franz Beckenbauer og Bayern-president Uli Hoeness i sin syrlige omtale av de lyseblås forhold til penger.

- Forstår det ikke
Nå har City-manager Mancini sett seg lei kritikken fra Tyskland.

- Jeg forstår ikke hvorfor Rummenigge oppfører seg slik mot oss. Det har vart i seks måneder nå. Han har også uttalt at han ønsker at Napoli skal gå videre fra gruppa i stedet for oss. Jeg vet ikke hva problemet hans er, sier Mancini ifølge The Guardian.

Rummenigge har blant annet sagt at han håper City blir straffet hardt når reglene om finansielt fair play kommer på plass.

- Vi jobber for finansiell fair play i kommende år, så jeg skjønner ikke hva som har skjedd med Rummenigge. Det er andre klubber i Europa som har problemer med finansiell fair play, ikke bare oss, påpeker Mancini.

- Alle er bekymret
På spørsmål om Mancini tror det er etablerte Champions League-klubbers frykt for Manchester Citys som lokker frem kritikken, svarer City-sjefen slik:

- Alle er bekymret over oss, fordi vi kan bli en av de beste klubbene i verden, sier Mancini.

Det er ikke bare tyskerne som retter kritikk mot City. Også Napoli-president Aurelio De Laurentiis har slengt med leppa, og spådde nylig at City-eier Sheikh Mansour og hans «Abu Dhabi United Group» snart kommer til å gå lei, og vil finne seg et nytt leketøy.

- Heldigvis er ikke Sheikh Mansour italiensk. Han (De Laurentiis) kjenner ikke Sheik Mansour. Sheik Mansour er en god mann, og vi kan ikke bry oss om slike dumme uttalelser, sier Mancini.

Onsdag får Mancini sjansen til å få en liten hevn, når City tar imot Bayern Munchen til dyst i Champions League. Den kampen må City vinne, om de skla ha et håp om å gå videre. Kampen følger du i vårt livesenter.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto