*Nettavisen* Sport.

- Vet ikke om jeg vil bli i Arsenal

Midtbanespilleren Edu er forbannet. Han synes Arsenal har gjort altfor lite for å holde ham på Highbury.

07.01.05 10:10

Nå åpner han ifølge The Sun for å forlate klubben før overgangsvinduet stenger mot slutten av måneden. De siste kontraktssamtalene med visestyreformann David Dein kollapset i går kveld.

Klubben har ifølge avisen ingen planer om å gi etter for spillerens lønnskrav, på tross av interessen fra storklubbene Valencia og Barcelona. Edu, som har mindre enn seks måneder igjen av sin nåværende kontrakt, krever 50.000 pund i uka for å signere en ny kontrakt med de regjerende ligamestrene.

- Jeg er ikke sikker lenger på om jeg ønsker å bli i Arsenal. Hvis de virkelig ville ha meg her, burde de ha kommet med et akseptabelt tilbud for seks måneder siden. Ingenting er avgjort. Vi har hatt samtaler med Arsenal, og jeg skal snakke med andre klubber. Hvis jeg forlater England, vil jeg helst gjøre det i januar, sier Edu.

Edu kom til Arsenal i januar 2001 fra Corinthians. Han har ikke spilt de to siste månedene på grunn av en brukket tå. Manager Arsene Wenger har tidligere gjort det klart at han ikke vil bruke Edu mer i år med mindre han skriver under på en ny kontrakt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.