RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vet ikke om vi er gode nok

Sist oppdatert:
Arne Erlandsen innrømmer han kjenner HamKam for dårlig til å kunne love opprykk.

Nettavisen presenterer for tiden hvert av årets Adeccoliga-lag. Så langt har Bodø/Glimt, Bryne og Hønefoss vært i ilden. Dagens lag er HamKam, der nyansatte Arne Erlandsen svarer på spørsmålene.

Erlandsen ble kåret til årets trener i Sverige i fjor. I år håper han å få hedemarkingene rett opp i Tippeligaen, men han innrømmer at han ennå ikke vet om laget hans er godt nok til det.

1. Hvilke nye spillere er kommet?
- Thomas Øverby fra Hønefoss.

2. Hvilke spillere har forlatt klubben?
- Ramiro Corrales, Rune Buer Johansen, Morten Bertolt, Kristian Skogsrud og Hai Lam. (Espen Haug dro også til Hønefoss midtveis i fjorårssesongen, og har nå skrevet under før Ringerike-laget på permanent basis.)

3. Hvilke spillere/spillertyper står på ønskelista?
- Først og fremst ønsker vi å erstatte de som er blitt borte, altså midtbanespillere og en venstre back. Imidlertid er det stor konkurranse om den type spillere i Adeccoligaen.

4. Hva er ambisjonene for sesongen?
- Selvsagt å være dyktige nok til å rykke opp igjen. Det er naturlig for lag som rykker opp. Det er imidlertid for tidlig for meg å si om de er gode nok til det nå. Jeg har sett laget for lite.

5. Hva er programmet frem mot seriestart?
- Vi satser på treningskamper én gang i uka, noen ganger to i uka, og vi skal møte både Adeccoliga- og Tippeligalag i sesongoppkkjøringen. I tillegg skal vi være to perioder i Spania, først på La Manga fra den 10. mars, så på Alicante fra den 20. til den 29. mars.

6. Hvordan er treningsfasilitetene?
- Vi har gode treningsmuligheter ute på Hamar, der vi trener på en oppvarmet kunstgressbane. Så langt har det ikke vært noen problemer å trene der. Dessuten vil vi kunne trene på gress i Spania i store deler av mars.

7. Hvor stort er årets budsjett?
- Jeg tror budsjettet er på 30 millioner. Klubben har en solid økonomi og budsjetterer med overskudd.

8. Skal stadionet forbedres?
- En ny stadion skal bygges og stå klart i 2008, det var en av grunnene til at jeg tok jobben her. Det er en ambisiøs klubb. Arbeidet er allerede påstartet, det skal bygges rundt Briskeby, noe av rivingsarbeidet er allerede i gang, uten at det kommer til å påvirke kapasiteten kommende sesong.

Er HamKam gode nok for opprykk? Ta debatten her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere