*Nettavisen* Sport.

- Vi andre må jobbe hardere

Foto: Ian Kington / Afp

Mousa Dembele maner lagkameratene til ekstra innsats mens Gareth Bale er skadet.

I torsdagens Europa League-kamp mot Basel måtte Tottenham-spiller, Gareth Bale, forlate banen på båre med en ankelskade noen få minutter før full tid.

I går kom beskjeden om at skaden var mindre alvorlig enn fryktet, og det er ventet at Bale er klar for spill igjen om to uker.

Waliseren har vært i dødelig form denne sesongen, og han har på egenhånd sørget for flere viktige Tottenham-poeng. Bale står med 17 ligamål denne sesongen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB scanpix

Tror på topp 4
Dembele tror Tottenham klarer å kapre en topp 4-plassering selv om de må klare seg uten sin stjernespiller i et par kamper.

- Kan vi klare en topp 4-plassering uten «Gaz»? Ja, selvsagt kan vi det, sier Dembele ifølge Sky Sports.

Søndag kommer Everton på besøk på White Hart Lane til noe som blir en tøff kamp for hjemmelaget.

- Det er mange gode spillere her som alle presterer godt. Bale har vært veldig viktig for oss denne sesongen, og vi andre spillerne må jobbe ekstra hardt nå, forteller belgieren.

Må klare seg uten begge lynvingene
Tottenham innehar tredjeplassen i Premier League før helgens serierunde, og foruten Bale må de også klare seg uten Aaron Lennon de neste to ukene, etter at også han ble skadet i torsdagens kamp.

- Alle vet at de er to veldig viktige spillere for oss, så det er en kjempeutfordring for oss uten dem. Men vi har en bred og god stall, og vi må bare fokusere på å slå Everton nå, fortsetter Dembele.

Dembele kom til Tottenham fra Fulham sammen med Clint Dempsey i august i fjor. Amerikaneren kan bidra stort i tiden fremover, tror Dembele.

- Jeg husker fra tiden min i Fulham at han var veldig viktig for oss, så jeg vet hva han kan utrette. Han kan også score viktige mål. Han har nettopp returnert fra skade, men før den viste han veldig god form, avslutter Dembele.

Her kan du følge helgens Premier League-runde live.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.