RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi avgjør hjemme

Foto: Knut Fjeldstad (Scanpix)
ROYAL CHRISTIANIA HOTELL (TV 2 Nettavisen): Newcastle-manager Bobby Robson (71) vil ikke tippe resultatet på Ullevaal, og tror uansett at britene avgjør UEFA-Cup-oppgjøret på St. James' Park om én uke.

- Det blir en tøff kamp på en hard bane her i Oslo. Jeg vil ikke si noe om hva jeg tror resultatet blir, men oppgjøret skal spilles over to kamper og vi satser å avgjøre dette på hjemmebane, sa Robson til norsk og britisk presse onsdag kveld.

Redd dødballer
Først sa Robson at han var bortimot kunnskapløs om Vålerenga-laget, men til TV 2 Nettavisen etter pressekonferansen sa han likevel:

- Vi vet nordmennene er gode mann-mot-mann, på cornere og frispark, så vi må være litt forsiktige i de situasjonene. Men jeg tror likevel at de er mer redde for oss, og det skal vi utnytte.

Satser på UEFA-Cupen
Newcastle, som overraskende tapte for Partizan Beograd i kvalifiseringen til årets Champions League, satser nå alt på suksess i UEFA-Cupen, sa Robson.

- Å gjøre det bra i UEFA-Cupen krever mye. Det er langt ifra en annenrangs turnering. Du har Barcelona, Valencia, PSV Eindhoven, Roma, Celtic og Liverpool som alle er med - forhåpentligvis også Newcastle. Det er mange kvalitetslag i UEFA-Cupen.

Mot Vålerenga torsdag tyder mye på at Newcastle stiller med følgende lag i en 4-4-2-formasjon:

Shay Given - Aaron Hughes, Andy O'Brien, Titus Bramble, Olivier Bernard - Darren Ambrose, Gary Speed, Kieron Dyer, Laurent Robert - Alan Shearer, Craig Bellamy.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere