*Nettavisen* Sport.

- Vi beklager på det sterkeste

Molde får kritikk etter feiringen av cupgullet.

21.01.14 12:53

I etterkant av Moldes cupgull i slutten av november, har Molde kommune mottatt flere klager fra byens innbyggere, skriver lokalavisen RBnett.

Mange reagerer på måten flere av Moldes spillere feiret cupgullet på.

Øl
Årsaken: Mange av spillerne ble avbildet med øl i hånda.

Økonomisjef i Molde Fotballklubb, Ole Jakob Strandhagen, legger seg nå flat overfor dem som føler seg støtt.

- Molde Fotballklubb beklager dette på det sterkeste overfor kommune og publikum, sier han til Romsdals Budstikke.

I et brev til Aker Stadion og Molde Business Club, gjengitt av Romsdals Budstikke, kritiserer drifts- og forvaltningsavdelingen i Molde kommune spillernes oppførsel.

«Molde kommune er glad for MFKs seier i Fotball-NM. Kommunen og innbyggerne er stolte av klubben. Når det gjelder feiringen vil vi på vegne av tilsynsmyndighetene for skjenking av alkoholholdige drikkevarer bemerke et par forhold rundt feiringen», står det i brevet datert 27. november 2013, ifølge lokalavisen.

«Flere henvendelser fra publikum har gjort oss oppmerksom på videoklipp på internett som viser mottakelsen av laget ved stadion og i Bjørnsonhuset. Videoen viser flott begeistring, stolthet og engasjement slik det skal være. Videoene viser imidlertid også spillere som feirer med ølflaske i hånda,» står det videre i brevet.

- Må bli mer forsiktige
Kommunalsjef Magne Orten mener saken bør være en viktig lærepenge for Molde Fotballklubb.

- Alle er glade for cupgullet. Det kan være forståelig at man forglemmer seg i øyeblikket, når man feirer. Dette foregikk imidlertid utenfor skjenkeområdet og på et offentlig sted. Molde Fotballklubb og Molde Business Club må diskutere dette internt, for så å være mer forsiktige neste gang, sier han til Romsdals Budstikke.

Mer fra Nettavisen:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.