RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi beklager på det sterkeste

Sist oppdatert:
Molde får kritikk etter feiringen av cupgullet.

I etterkant av Moldes cupgull i slutten av november, har Molde kommune mottatt flere klager fra byens innbyggere, skriver lokalavisen RBnett.

Mange reagerer på måten flere av Moldes spillere feiret cupgullet på.

Øl
Årsaken: Mange av spillerne ble avbildet med øl i hånda.

Økonomisjef i Molde Fotballklubb, Ole Jakob Strandhagen, legger seg nå flat overfor dem som føler seg støtt.

- Molde Fotballklubb beklager dette på det sterkeste overfor kommune og publikum, sier han til Romsdals Budstikke.

I et brev til Aker Stadion og Molde Business Club, gjengitt av Romsdals Budstikke, kritiserer drifts- og forvaltningsavdelingen i Molde kommune spillernes oppførsel.

«Molde kommune er glad for MFKs seier i Fotball-NM. Kommunen og innbyggerne er stolte av klubben. Når det gjelder feiringen vil vi på vegne av tilsynsmyndighetene for skjenking av alkoholholdige drikkevarer bemerke et par forhold rundt feiringen», står det i brevet datert 27. november 2013, ifølge lokalavisen.

«Flere henvendelser fra publikum har gjort oss oppmerksom på videoklipp på internett som viser mottakelsen av laget ved stadion og i Bjørnsonhuset. Videoen viser flott begeistring, stolthet og engasjement slik det skal være. Videoene viser imidlertid også spillere som feirer med ølflaske i hånda,» står det videre i brevet.

- Må bli mer forsiktige
Kommunalsjef Magne Orten mener saken bør være en viktig lærepenge for Molde Fotballklubb.

- Alle er glade for cupgullet. Det kan være forståelig at man forglemmer seg i øyeblikket, når man feirer. Dette foregikk imidlertid utenfor skjenkeområdet og på et offentlig sted. Molde Fotballklubb og Molde Business Club må diskutere dette internt, for så å være mer forsiktige neste gang, sier han til Romsdals Budstikke.

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere