Gå til sidens hovedinnhold

- Vi blir undervurdert

Tirsdag møter Club Brugge Celta Vigo i mesterligapremieren. Trener Trond Sollied mener laget hans er undervurdert, til tross for at belgierne slo Dortmund i kvalifiseringen.

- Europa tar ikke Brugge på alvor, sa den norske fotballtreneren til Het Laatste Nieuws dagen før mesterligapremieren mot spanske Celta.

- Selv Dortmund tok oss ikke alvorlig. Og jeg tror ikke engelske, italienske, tyske eller spanske klubber mister nattesøvnen på grunn av oss, sa Sollied.

Begge sliter

Det belgiske laget må klare seg uten David Rozenhal, som må sone for sitt røde kort i kvalifiseringen, melder NTB.

Også Celta-trener Miguel Angel Lotina har suspensjonsproblemer. Den kreative russiske midtbanespilleren Aleksander Mostovoj er ute på grunn av rødt kort. Også franske Peter Luccin er utestengt, mens spissen Catanha er skadet.

Det spanske laget har slitt i serieåpningen og har bare to poeng på tre kamper.

Sollied mener hovedtrusselen fra Celta er at laget er like ukjent som Brugge.

- Celta er ikke Barcelona. De har spillere som er teknisk kompetente, men ikke i samme superklasse som Barca. Ingen kjenner Celta de Vigo. Det er den største faren, mener Sollied.

Brugge klarte bare 1-1 mot Gent i søndagens serierunde, og er fire poeng bak serieleder Anderlecht. Lagets ene nordmann, Bengt Sæternes, ble byttet ut en halvtime før slutt

Reklame

KANONSALG: Halv pris på bestselgere hos Oakley