RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi burde vunnet denne matchen

TØFFE TAK: Mats Zuccarello viste muskler i denne duellen med Bryan Little, men måtte til slutt se at det var Winnipeg Jets som kunne juble for seier.
TØFFE TAK: Mats Zuccarello viste muskler i denne duellen med Bryan Little, men måtte til slutt se at det var Winnipeg Jets som kunne juble for seier. Foto: Bruce Bennett (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Rangers tapte til tross for Mats Zuccarellos straffescoring.

NEW YORK RANGERS - WINNIPEG JETS 0-1 (etter straffer):

New York Rangers har vist fin form de siste ukene, men gikk på et knepent hjemmetap mot Winnipeg Jets natt til søndag norsk tid.

Det kom ikke et eneste mål i noen av de tre ordninære periodene, og heller ikke i overtiden klarte noen av lagene å avgjøre.

I straffekonkurransen satte Mats Zuccarello sitt forsøk i mål på svært elegant vis, men det hjalp dessverre så lite da ingen av lagkameratene klarte å gjøre det samme.

Da både Blake Wheeler og Evander Kane gjorde jobben for bortelaget, var det gjestene fra Canada som kunne juble for seier.

Rangers produserte 35 skudd på mål, men Ondrej Pavelec hadde en meget god dag på jobben. Zuccarello er ikke i tvil om at laget fortjente så mye bedre.

- Vi hadde vel matchen i dag og burde vunnet, sier Zuccarello til Nettavisen, og forteller at det var tøffe tak utpå isen.

- Dette var en ordentlig krigermatch. Det var ikke mye rom der ute.

- Vi fikk to skader på backene og spilte med fire backer i to og en halv periode. Så vi hadde fortjent 2 poeng, forteller Zuccarello videre, som fikk 19.32 minutter på isen totalt.

Med nattens tap befinner Rangers seg på en 4.-plass i Metropolitan Division og 11.-plass i Eastern Conference.

Neste kamp for Zuccarello og co. er på hjemmeis mot St. Louis Blues natt til tirsdag norsk tid.

Se høydepunktene her (med tillatelse fra Viasat og Viaplay.no):


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere