- Vi er bedre enn Real og Barca

Foto: (Reuters/Scanpix)

Det er bare å glede seg. Mario Balotelli har åpnet munnen igjen.

18.01.11 15:27

Man må nesten elske ham. Mario Balotelli har nemlig et selvbilde som pulveriserer det meste annet på denne kloden.

Da han like før jul ble kåret til årets unge spiller i Europa, var svaret følgende.

- Selvfølgelig vant jeg. Det var min tur. Det er bare én spiller i verden som er lite grann bedre enn meg. Det er Lionel Messi. Alle de andre er på et nivå bak meg.

- Verdens beste
Nå har Manchester City-stjernen åpnet munnen igjen, ifølge Daily Mail.

- Plager Manchester United-fansen meg? Nei, de stopper meg og ber meg om å komme til dem. Han (Wayne Rooney) er en veldig god spiller, men han er ikke best i Manchester, en gang.

- Vårt angrep, med Balotelli-Tevez-Dzeko, er best i verden. Det er til og med bedre enn det de har i Real Madrid og Barcelona. Vi er sterkest. Vi kan vinne ting nå. Vi mangler bare litt tro, fortsetter han.

For ordens skyld: Barcelona stiller med David Villa, Lionel Messi og Pedro Rodrigues som sine tre førstevalg på topp. Real Madrid har Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain og Angel di Maria.

Citys italienske 20-åring har scoret fem mål på sju kamper fra start for City i år. Han fikk 20 mål på 59 kamper for Inter i tenårene.

Onsdag spiller Balotelli og City hjemme mot Leicester i omkampen i FA-cupen. Deretter venter det to bortekamper i Birmingham i serien - først mot Aston Villa, så mot Birmingham.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.