RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi er bedre enn Real og Barca

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Det er bare å glede seg. Mario Balotelli har åpnet munnen igjen.

Man må nesten elske ham. Mario Balotelli har nemlig et selvbilde som pulveriserer det meste annet på denne kloden.

Da han like før jul ble kåret til årets unge spiller i Europa, var svaret følgende.

- Selvfølgelig vant jeg. Det var min tur. Det er bare én spiller i verden som er lite grann bedre enn meg. Det er Lionel Messi. Alle de andre er på et nivå bak meg.

- Verdens beste
Nå har Manchester City-stjernen åpnet munnen igjen, ifølge Daily Mail.

- Plager Manchester United-fansen meg? Nei, de stopper meg og ber meg om å komme til dem. Han (Wayne Rooney) er en veldig god spiller, men han er ikke best i Manchester, en gang.

- Vårt angrep, med Balotelli-Tevez-Dzeko, er best i verden. Det er til og med bedre enn det de har i Real Madrid og Barcelona. Vi er sterkest. Vi kan vinne ting nå. Vi mangler bare litt tro, fortsetter han.

For ordens skyld: Barcelona stiller med David Villa, Lionel Messi og Pedro Rodrigues som sine tre førstevalg på topp. Real Madrid har Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain og Angel di Maria.

Citys italienske 20-åring har scoret fem mål på sju kamper fra start for City i år. Han fikk 20 mål på 59 kamper for Inter i tenårene.

Onsdag spiller Balotelli og City hjemme mot Leicester i omkampen i FA-cupen. Deretter venter det to bortekamper i Birmingham i serien - først mot Aston Villa, så mot Birmingham.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere