RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix

- Vi er det beste laget

Sist oppdatert:
Magne Hoseth frykter ikke ny norsk Europa-fiasko.

MOLDE - JELGAVA 1-0:

MOLDE (Nettavisen): - Dette er et lag vi slår borte i Latvia. Vi er rett og slett et bedre lag enn de. Du ser jo bare hva som skjedde på banen her i Molde, sier Magne Hoseth og viser til den spillemessige dominansen Molde-laget hadde over latviske FK Jelgava.

Molde produserte hele ni gode målsjanser mot et defensivt latvisk lag og burde ha vunnet med langt større sifre. Men Molde ble kun stående igjen med Baye Djiby Falls ene scoring.

Hoseth tror Fall vil bli en viktig brikke for Molde i håpet om avansement i Europaligaen.

- Djiby har egentlig brukt fire måneder på å bli kjent med laget og for å spille seg i form. Vi har slitt litt med hvordan vi skal spille Djiby god, men nå forstår vi hverandre bedre på banen, sier Hoseth.

Sjansesløseri
Før pause kunne det ha stått 3-0 til hjemmelaget, men solid keeperspill av Marks Bogdanovs i FK Jelgava-buret forhindret at verken Baye Djiby Fall eller Daniel Berg Hestad fikk uttelling på sine skuddforsøk.

- Vi bør score flere mål hjemme mot dette latviske laget. Vi skaper flere store sjanser, så det er synd at vi ikke klarer å utnytte mulighetene våre bedre. Men nå må de angripe for å ta igjen ledelsen og da får vi mer rom å utnytte enn det vi gjorde i dag, sier Hoseth til Nettavisen

God følelse
Etter hvilen fortsatte sjansesløseriet for Molde. Daniel Berg Hestad fikk tidlig i andre omgang en god mulighet til å sende de blåhvite i ledelsen, men skuddet fra vel ti meter gikk til side for mål. Knut Olav Rindarøy hadde kampens største sjanse i det 61. minutt da han fosset inn i den latviske sekstenmeteren, men det harde skuddet ble nok en gang stoppet av en god Bogdanovs.

- De var ikke noe godt lag, men keeperen deres var god. Jeg trodde vel egentlig gjennom hele kampen at jeg til slutt skulle score. Det var en god følelse når det endelig løsnet. Scoringen kan bli viktig for det blir vanskelig i Latvia, men vi spiller vi samlet som et lag vinner vi, mener Fall.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere