- Vi er fornøyde med ett poeng

Ham-Kam-kaptein Petter Sørensen i duell med Mike Kjølø og Inge Andre Olsen under eliteseriekampen mellom Ham-Kam og Stabæk på Briskeby Gressbane søndag.

Ham-Kam-kaptein Petter Sørensen i duell med Mike Kjølø og Inge Andre Olsen under eliteseriekampen mellom Ham-Kam og Stabæk på Briskeby Gressbane søndag. Foto: (foto: scanpix)

BRISKEBY (TV 2 Nettavisen): Ham-Kam spilte uavgjort for tredje kamp på rad, men burde ha avgjort kampen etter spillets sjanser. Stabæk-trener Gaute Larsen var fornøyd med ett poeng.

25.04.04 22:03

HAM-KAM – STABÆK 0-0: Ham-Kams rutinerte midtbanekriger, Espen Haug, var godt fornøyd med kampen.

- Vi spilte en bra match. Hadde vi tapt denne kampen, da vet jeg ikke, sier Haug til TV 2 Nettavisen.

Skuffet Jensen
Mr. Stabæk, Ingebrigt Steen Jensen, var skuffet over lagets prestasjon søndag ettermiddag.

- Det var en utrolig dårlig kamp. Spør Solbakken hva han syntes om annulleringen denne gangen, sa han til pressen, og hintet til episoden fra forrige serierunde. Denne gang var det nemlig gjestene som fikk et mål annullert for angrep på keeper, men det var ikke så mange andre enn Jensen som hisset seg opp over den.

Stabæks trener, Gaute Larsen, mente det var en skikkelig gi-og-ta-kamp, med mye kriging og mange dødballer.

Vanskelig å spille mot
- Vi greide ikke å etablere noe eget spill fordi Ham-Kam jobbet så knallhardt. De var et vanskelig lag å spille mot, sier Larsen til TV 2 Nettavisen. Larsen roste vertene for innsatsen.

- Ham-Kam er et bra fotball-lag, og vi er fornøyde med å få med ett poeng herfra, slik som kampen utviklet seg. De spilte enklere enn oss, og flyttet fram mange tunge, store folk på sine mange dødballer, men vi viste at vi greide å stå imot, konkluderte Larsen.

Han innrømmet at han var svært lettet over feber-redningen til Jon Knudsen helt på tampen av kampen, da innbytter Are Tronseth var utrolig nær ved å nikke inn et seiersmål for Ham-Kam.

- Den så jeg inne, ja, sa Tronseth, som sammen med medspillerne måtte konstatere at de misbrukte en del store sjanser, og på den måten ”tapte” to poeng.

Dansk duell
På forhånd var det knyttet litt forventninger til den danske duellen mellom de to scorings-heltene fra forrige serierunde, nemlig Petter Sørensen og Mads Jørgensen. Begge var toneangivende for sine lag. Jørgensen som klok, teknisk ballfordeler på midten, mens Sørensen som en ruvende hærfører i midtforsvaret til Ham-Kam, knapt tapte en duell i kampen.

Best på banen var likevel nok en gang hjemmelagets belgiske nykommer, Axel Smeets. Her ser det ut til at de grønn-hvite har gjort et ordentlig varp. Smeets er hurtig, sterk og en herlig drivende, offensiv back-type, som er i ferd med å bli en publikumsfavoritt på Hamar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.