RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi er ikke bedre

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
En skuffet Tommy Svindal Larsen har mistet troen på at Odd Grenland kan hevde seg i toppsjiktet i Eliteserien etter tapet mot Molde. Les også: - Lettet Hoset

AKER STADION (TV2 Nettavisen) MOLDE - ODD GRENLAND 2 - 0 : - Per i dag må vi bare innse at vi ikke er bedre, vi er middelhavsfarere i Eliteserien, fastslår Svindal Larsen.

Han er mektig irritert over at Odd nærmest kollapset kollektivt etter at Molde fikk sitt første mål.

- Det kan ikke være sånn at man gir opp og anser kampen for å være over om motstanderen scorer mål. I dag hang vi ikke med fra start, og det virket som om vi ikke hadde lyst til å gjennomføre vår spillestil, og det synes jeg nesten er skremmende. Årsaken til tapet i dag er det som skjer i hodene våre, vi er godt nok trent, det er ikke der det ligger, sier Svindal Larsen til TV2 Nettavisen.

Senegalesisk jazzfotball

Tommy Svindal Larsen peker også på at Molde rett og slett spilte en bra kamp, spesielt i første omgang.

- Molde var veldig solide i første omgang, spesielt midtbanen deres var bra i dag, Rudi, Hestad og Hoset spilte veldig bra. Men vi kom mer med i 2. omgang, mener han.

Magne Hoset gjorde en strålende innsats i sin første kampe etter returen til Molde, men det var Moldes senegalesiske spissduo som først og fremst sto for showet på Aker Stadion. Madiou Konate og Pape Pate Diouf på topp hos Molde fikk det til å svinge i beste jazzstil innenfor Odd Grenlands 16-meter, med to av landets beste midstoppere som tilskuere. Torjus Hansen ble til og med tatt av banen i pausen.

- Han ble byttet ut fordi han ikke spilte godt nok, er trener Arne Sandstøs klare beskjed om den saken.

Lov å prøve seg

Dagens helt i Molde er uten tvil Pape Pate Diouf, som scoret begge Moldes mål, og som nå står med 5 mål på 4 kamper. Han prater foreløpig ikke altfor godt engelsk, og får tolkehjelp av Madiou Konate.

- Jeg skulle kanskje ha spilt ballen videre, men det er jo lov å prøve seg, sier Diouf med et bredt smil om sjansen han hadde til å score sitt tredje mål i kampen.

- Det er viktig for oss at vi har det gøy når vi spiller, både på trening og i kamp, legger Madiou Konate til.

Fikk krampe

Daniel Berg Hestad var som vanlig en av dem som ga mest i varmen på Aker Stadion, og fikk etterhvert krampe i begge leggene.

- Krampa kom etterhvert ja, men vi var innstilt på å jobbe knallhardt i dag, tre tap på rad i de foregående kampene er ikke bra nok, og det ga inspirasjon. Det var viktig for oss å styre kampen fra start i dag, og det lykkes vi med, mener Berg Hestad.

- Først omgang var årsbeste for vår del, i andre omgang la Odd Grenland om taktikken og satset mye fremover, og da er det naturlig at vi faller lenger tilbake på banen. Men vi kunne fort ha scoret mål på kontringer i andre omgang, sier Moldes trener Arild Stavrum.

Odd-trener Arne Sandstø var i likhet med Tommy Svindal Larsen lite fornøyd måten laget hans gjennomførte kampen på.

- Dette var veldig dårlig for vår del, Molde var hakket hvassere og mer aggressive enn oss i dag, men man kan ikke la seg overraske av offensive motstandere. For vår del satt ikke pasningene, og folk beveget seg nesten ikke i det hele tatt. Vi hadde ballen mest i andre omgang, men vi var ikke spesielt gode da heller, sier en misfornøyd Sandstø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere