RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: STR (Afp)

- Vi er ikke dumme

Sist oppdatert:
José Mourinho lar seg ikke rive med etter en rekke gode resultater i treningskampene.

Oslo (ANB): Onsdag sablet stjernegalleriet fra den spanske hovedstaden ned Guangzhou, og ga seg ikke før det sto 7-1. Det var lagets sjette strake seier i sesongoppkjøring, og de har blant annet slått Guadalajara 3-0 tidligere i sommer. Til sammenligning ydmyket det meksikanske laget Real Madrids erkerival Barcelona med 4-1 onsdag.

Tar ikke av
En av de få som ikke lar seg rive med etter alle de solide resultatene er José Mourinho.

- Det hadde vært et problem om vi hadde tatt av etter å ha vunnet seks av seks treningskamper. Men det gjør vi ikke. Vi er ikke dumme, og vi vet at det ligger viktigere oppgaver foran oss, sier den portugisiske treneren.

Onsdag vartet de hvitkledde opp med festfotball i Kina, og både Karim Benzema og Cristiano Ronaldo var i strålende spillehumør. Benzema, som tilbakeviser ryktene om at han er aktuell for Arsenal, scoret to, mens Ronaldo på elegant og arragont vis hælklakket inn ett av målene med ryggen halvveis mot mål.

- Vi spilte som om det skulle vært en seriekamp, og jeg er veldig fornøyd, konstaterte treneren etter festforestillingen.

- Vi har blitt bedre
Mourinho mener at laget er bedre nå enn forrige sesong.

- Vi jobber hardt for å forbedre oss på visse områder, og spillerne har fått troen på seg selv. Vi har alltid hatt veldige gode enkeltspillere, men nå føler jeg at vi som lag har blitt bedre, sier Mourinho.

Lørdag spiller serietoeren fra forrige sesong sin siste treningskamp mot kinesiske Tianjin Teda, før alvoret starter søndag 14. august. Da er det nemlig supercup, og sesongens første El Clasico mot Barcelona. Kampen spilles på Santiago Bernabeu.

- Vi har en liten stall, og vi kan ikke ta noen sjanser. Vi er veldig avhengig av å holde spillerne friske, påpeker Mourinho. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere