RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi er ikke mette

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
BEOGRAD (TV 2 Nettavisen): Christer Basma fnyser av dem som mener at RBK-spillerne er mette på suksess.

Først sa Arne Sandstø at han trodde på seriegull til Lillestrøm. Så tapte Rosenborg 2-4 mot Kongsvinger. I helga skjedde det igjen. Nytt RBK-tap. 0-3 mot Hammarby.

Er Rosenborg virkelig blitt dårligere?

Har alltid tapt treningskamper
- Alle håper jo det. Folk ønsker spenning. Vi merker også at folk nesten blir sinte hvis vi bare vinner og vinner. Men det er jo det vi helst vil. Det er jobben vår er, sier Basma til TV 2 Nettavisen.

- Men selv om vi har vunnet serien lenge nå, så vet vi hvor små marginer det er. Og det at vi taper et par treningskamper, er ikke unormalt. Det har vi alltid gjort. Det var heller fjoråret, hvor vi ikke tapte en eneste treningskamp, som var unormalt. Unikt, legger han til.

- Vi er sultne
Han tror imidlertid at RBK er like godt rustet til årets sesong, som til de foregående. Og han avviser helt at tapene kommer fordi RBK-spillerne ikke er sultne nok på seier.

- Vi er ikke mette på suksess. Vi må ha suksess for å ha det bra. Da ser og hører vi mindre fra dere, og livet utenom fotballen er fint, sier Basma.

Og godtar heller ikke uttalelsene fra de som tror at Ola By Rise ikke har like god kontroll på RBK-skuta, som Nils Arne Eggen og Åge Hareide hadde.

- Det folk glemmer er at vi har et helt lag fullt av rutine. Ole By får sikkert gjennomgå hvis det blir et par tap, men han er ikke alene. Vi er en utrolig rutinert gjeng som står sammen hvis det skulle bli et par tap, sier Basma.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere