*Nettavisen* Sport.

- Vi er ikke ustoppelige

Foto: Scanpix

Storhamar topper allerede ishockey-tabellen 10 poeng foran Stjernen. Men trener Petter Thoresen mener laget langt fra er ustoppelige.

27.10.05 21:24

STAVANGER OILERS – STORHAMAR 0-1: Torsdag kveld slo Storhamar nok en gang Stavanger Oilers i Stavanger Ishall.

Sist lagene møttes vant Storhamar hele 7-2, men i kveldens møte vant tabellederen med bare ett mål.

- Sjeldent resultat
Jaakko Harikkalas scoring etter 16 minutters spill i 1. første periode holdt til 1-0-seier. Det er sjeldne sifre i ishockey.

- Det er veldig sjelden at et lag kun vinner 1-0 i en ishockeykamp. Men resultatet viser at det var en jevn og tett kamp. Vi er veldig fornøyd med å ta med oss alle tre poengene fra en så tøff kamp, oppsummerer Storhamars trener Petter Thoresen overfor TV 2 Nettavisen.

Leder med ti poeng
Stjernen tapte torsdag 0-2 hjemme Sparta, og Petter Thoresens Storhamar topper nå tabellen hele ti poeng foran Stjernen på andreplass etter 14 serierunder.

Men Storhamar-treneren vil ikke være med på at Storhamar er ustoppelige denne sesongen.

- Kampen mot Oilers i dag viser at vi ikke er totalt overlegne. Den kampen svingte frem og tilbake, og Oilers vant sjansestatistikken med klar margin. Men forskjellen på oss og de andre lagene denne sesongen er først og fremst at vi har evnen til å avgjøre jevne kamper, sier Thoresen.

Utelukker ikke forsterkninger
Han utelukker imidlertid ikke at Storhamar kommer til å hente inn ytterligere forsterkninger i løpet av sesongen.

- Det er en lang sesong, og bare i dag hadde vi tre spillere ute med skader. Du vet aldri hva som skjer, men foreløpig jobber vi ikke konkret med å styrke stallen, sier Thoresen.

Sjekk resultatene fra torsdagens ishockey-runde her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.