RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi er ingen medaljekandidat

(FOTO: CORNELIUS POPPE/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Kombinertsjef Frode Moen innrømmer at han har en uggen magefølelse med tanke på onsdagens lagkonkurranse.

PRAGELATO (TV 2 Nettavisen): Lørdagens individuelle OL-konkurranse bekreftet med all tydelighet det kombinertsjefen visste fra før: Norge har to løpere i verdenstoppen og tre som i øyeblikket ikke er i nærheten.

- Petter Tande og Magnus Moan er der de skal være. Håvard Klemetsen viser takter innimellom, mens Kristian Hammer og Ola Morten Græsli for tida ikke jobber på et høyt nok nivå, sier Frode Moen til TV 2 Nettavisen.

- Ikke medaljekandidat
Og det er i hoppbakken det går tyngst. Mandagens trening ble et nytt skremmeskudd. Kristian Hammer strakk seg til 112 meter, Ola Morten Græsli til 114 i sine lengste hopp. Det er fryktelig beskjedent i en bakke med K-punkt på 125 meter og bakkestørrelse 140.

- Jeg har egentlig fryktet denne lagkonkurransen litt i ganske lang tid. Akkurat nå er ikke Norge medaljekandidat, fastslår Moen.

- Finnene er i knallform, Østerrike har et luksusproblem når de skal ta ut laget, og Tyskland var beste nasjon i den individuelle konkurranse. Bak der stiller vi på linje med ganske mange andre land, utdyper han.

Moan i form
Magnus Moan hadde heller ingen superdag i bakken mandag. Frode Moen er imidlertid fornøyd med serien 117, 119,5 og 125 meter.

- Magnus hopper stabilt, og ble bedre for hvert hopp. Han er i bra form, både i bakken og i løypa, fastslår Moen.

Håvard Klemetsen hadde 115,5 meter i alle sine tre svev mandag.

Tande hvilte
Petter Tande sto over treningen, men ifølge Frode Moen er det ikke snakk om sjukdom.

- Petter er litt sliten. Samtidig vet vi at han har hoppformen inne. Derfor valgte han å spare seg, forklarer kombinertsjefen.

Kristian Hammer hadde mandag tendenser til urolig mage, men var ikke mer syk enn at han gjennomførte tre omganger i bakken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere