RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi er merkbart bedre

Foto: Alf Ove Hansen (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Espen Olsen roser HamKams nye trener etter 2-0-seieren over Odd Grenland.

ODD – HAMKAM 0-2: Espen Olsen og Roman Kienast scoret hvert sitt mål i andre omgang, og sørget for at hamarlaget vant 2-0 over Odd Grenland fredag ettermiddag.

Olsens mål kom etter fint kombinasjonsspill med Kienast, midtveis i andre omgang.

Jevnspilt kamp
- Jeg spilte vegg-vegg-vegg med Roman, og så dro jeg av den siste forsvareren og satte ballen opp i det lengste hjørnet, forteller Espen Olsen til Nettavisen.

Kienast la på til 2-0 ti minutter før slutt.

- Det var en forholdsvis jevnspilt kamp, men bra gjennomført for vår del, oppsummerer HamKam-trener Arne Erlandsen. Han er tilfreds med at Odd skapte få sjanser.

Espen Olsen mener at HamKam allerede 12. januar er blitt merkbart bedre til å spille ballen langs bakken. Hamarlaget forbereder seg på å måtte styre kampene selv i Adeccoligaen, i motsetning til hva laget gjorde i Tippeligaen forrige sesong.

Spillestil
Olsen mener Arne Erlandsen er rett mann på rett sted.

- Han er strålende! Like bra som forventet. Han har tatt tak i ting fra dag én, og er akkurat den type trener vi trenger, sier Olsen til Nettavisen.

- Vi har trent veldig mye på spillestilen, og er allerede merkbart bedre. Vi er blitt mye bedre til å spille ballen langs bakken, legger han til.

- Jeg ønsker at vi skal ha et hurtig pasningsspill langs bakken. Det er noe vi jobber mye med. Det har jeg for så vidt alltid gjort, sier Erlandsen.

Sterkt lag
I fredagens treningskamp var det likevel Odd Grenland som hadde ballen mesteparten av tiden. Tippeligalaget startet med et sterkt mannskap, og de fleste spillerne var stort sett fast inventar i førsteelleveren i fjor. I tillegg fikk finske Paulus Roiha sjansen fra start.

Men verken Odd eller Roiha hadde noen stor dag på jobben, og til slutt ble det HamKam som kunne juble.

- Det var sånn som det pleier å være mot Odd. De spiller og spiller bak der, men skaper ikke så mye. Vi klarte å bryte dem en del ganger og skape noen sjanser, mener Olsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere