Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi er merkbart bedre

Foto: Alf Ove Hansen (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Espen Olsen roser HamKams nye trener etter 2-0-seieren over Odd Grenland.

ODD – HAMKAM 0-2: Espen Olsen og Roman Kienast scoret hvert sitt mål i andre omgang, og sørget for at hamarlaget vant 2-0 over Odd Grenland fredag ettermiddag.

Olsens mål kom etter fint kombinasjonsspill med Kienast, midtveis i andre omgang.

Jevnspilt kamp
- Jeg spilte vegg-vegg-vegg med Roman, og så dro jeg av den siste forsvareren og satte ballen opp i det lengste hjørnet, forteller Espen Olsen til Nettavisen.

Kienast la på til 2-0 ti minutter før slutt.

- Det var en forholdsvis jevnspilt kamp, men bra gjennomført for vår del, oppsummerer HamKam-trener Arne Erlandsen. Han er tilfreds med at Odd skapte få sjanser.

Espen Olsen mener at HamKam allerede 12. januar er blitt merkbart bedre til å spille ballen langs bakken. Hamarlaget forbereder seg på å måtte styre kampene selv i Adeccoligaen, i motsetning til hva laget gjorde i Tippeligaen forrige sesong.

Spillestil
Olsen mener Arne Erlandsen er rett mann på rett sted.

- Han er strålende! Like bra som forventet. Han har tatt tak i ting fra dag én, og er akkurat den type trener vi trenger, sier Olsen til Nettavisen.

- Vi har trent veldig mye på spillestilen, og er allerede merkbart bedre. Vi er blitt mye bedre til å spille ballen langs bakken, legger han til.

- Jeg ønsker at vi skal ha et hurtig pasningsspill langs bakken. Det er noe vi jobber mye med. Det har jeg for så vidt alltid gjort, sier Erlandsen.

Sterkt lag
I fredagens treningskamp var det likevel Odd Grenland som hadde ballen mesteparten av tiden. Tippeligalaget startet med et sterkt mannskap, og de fleste spillerne var stort sett fast inventar i førsteelleveren i fjor. I tillegg fikk finske Paulus Roiha sjansen fra start.

Men verken Odd eller Roiha hadde noen stor dag på jobben, og til slutt ble det HamKam som kunne juble.

- Det var sånn som det pleier å være mot Odd. De spiller og spiller bak der, men skaper ikke så mye. Vi klarte å bryte dem en del ganger og skape noen sjanser, mener Olsen.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!