RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi er nye Manchester United

Sist oppdatert:
Midtstopper John Terry mener Roman Abramovitsj har gjort Chelsea til det nye Manchester United - laget som alle vil slå.

Den russiske milliardæren har brukt over milliarden på å forsterke laget og fremdeles satser han på en 200 millioners overgang for Hernan Crespo.

Geremi, Joe Cole, Juan Sebastian Veron og Damien Duff ble Blues-spillere i sommer for astronomiske summer.

Men Abramovitsj var ikke ferdig med det. Mandag kom den endelige bekreftelsen på at hans favorittspiller Alexei Smertin er klar for klubben.

Alle vil slå Chelsea

England-forsvarer Terry mener at det nye Chelsea-laget har blitt et lag som enhver klubb i Europa ønsker å slå.

- Leicester-spillerne sa etter kampen på lørdag at de var desperate atter å komme til Stamford Bridge og gjøre Chelsea forbannet, sier Terry til The Sun.

- Ethvert lag ønsker å slå oss. Vi er blitt akkurat som Manchester United. Alle vil bygge opp spillet mot oss, legger han til.

Vinne som lag

- Det økonomiske presset er ikke der lenger, men nå har vi kjøpt så mange nye spillere at vi er forventet å vinne som et lag.

Men 22-åringen er ikke søvnløs av den grunn. Terry ønsker nye utfordringer velkommen og ser frem til tirsdagens mesterligakvalik-kamp mot MSK Zilina på Stamford Bridge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere