*Nettavisen* Sport.

- Vi er skuffet over oss selv

Molde har ikke innfridd i sesongåpningen. - Vi har ikke taklet presset, sier Daniel Berg Hestad.

07.06.07 10:49

Se kampen direkte på TV 2 Sumo

Molde satset videre som et tippeligalag etter nedrykket til Adeccoligaen. Men til tross for divisjonens beste spillerstall, har resultatene uteblitt.

Sist ble det tap hjemme mot Kongsvinger, og dersom det blir tap for Bodø/Glimt i kveld, vil moldenserne være seks poeng bak ledende Glimt. I tillegg forsvant cupmesterne fra 2005 ut av NM i første runde mot KIL/Hemne.

- Vi har ikke fått til spillet vårt. Det er helt sikkert. Vi vet at mange er skuffet over oss og vi er skuffet over oss selv også, sier Daniel Berg Hestad til TV 2 Sporten.

«Alle» trodde Molde skulle spasere seg tilbake til Adeccoligaen. Et lag med klassespillere i alle ledd, skulle ikke ha problemer med å ta seg tilbake til Tippeligaen. Men presset har vært for stort for rutinerte karer som Berg Hestad, Trond Strande og Magne Hoset.

- Det har kanskje vært litt tyngende for oss og vært et press som vi ikke har taklet. Jeg håper og tror at vi vil klare å snu den dårlige trenden, sier Berg Hestad.

Nå er jobben i gang med å få spillet til å fungere. Den sportslige ledelsen er slett ikke fornøyd.

- Det er ikke spesielt hyggelig, men det er slike ting som skjer i fotballen. Det snur fort i fotball. En seier i Bodø og vi er med igjen, sier assistenttrener Tore Hagh.

Se kampen direkte på TV 2 Sumo

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.