*Nettavisen* Sport.

- Vi er utrolig gode

NABEUL (TV 2 Nettavisen): To dager på rad har de norske spillerne banket verdensstjerner av banen i Nabeul. - Vi er utrolig gode, rett og slett, sier Preben Vildalen. Se bilder fra gårsdagens kamp.

02.02.05 09:13

NORGE – SVERIGE 34-31: Norge sveipet til tider golvet med Sverige i Hall 7th Novembre i Nabeul tirsdag. De langt mer meritterte svenskene fikk virkelig merke hva de norske guttene står for.

- Det er egentlig litt science fiction. Å slå Sverige i en viktig VM-kamp - det har aldri skjedd, smiler lagkaptein Glenn Solberg til TV 2 Nettavisen.

Rørt Jensen
Selv de tøffeste av de tøffe merket følelsene strømme på etter den fantastiske kampen mot våre naboer i øst.

- Jeg er rørt over måten vi slår Sverige på i dag, innrømmer Johnny Jensen.

Med Sverige og Danmark begge ute av VM-dansen, er det Norge som er Skandinavias håp i kampen om medaljer i Tunisia.

- Nå er vi best i Norden. Nå skal det bli deilig å komme tilbake til Danmark på trening. Vi har svensk trener og danske medspillere, gliser Rune Skjærvold til TV 2 Nettavisen.

- Norge var best
Skjærvolds trener Anders Fältnes innrømmer at Norge vant fortjent over de gul-blå.

- Det finnes ingen unnskyldninger eller bortforklaringer. Det er bare å innse at Norge i dag var bedre enn Sverige, sier han.

Toppidrettssjef Jarle Aambø har fulgt kampene mot Kroatia og Sverige fra tribunen, og har blitt imponert over det han har sett av de norske guttene.

- Det har vært fantastisk moro å være her disse to dagene. Det har skjedd store ting. Det er fantastisk fin håndball og stor idrett, sier han til TV 2 Nettavisen.

Vurderer å bli
Med Aambø på tribunen har det blitt to seirer på de norske guttene. Nå vurderer han å endre på reiseplanene sine for å følge håndballguttene resten av mesterskapet.

- Planen var å reise til alpin-VM før helgen, men vi får se. Dette kan jo gå helt ut, smiler han.

For det er som Preben Vildalen sier:

- Vi er utrolig gode, rett og slett!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.