- Vi ga Rosenborg poengene

- Vi spilte rett og slett elendig i første omgang og ga bort poengene til Rosenborg.

07.05.06 22:31

TRONDHEIM (TV 2 Nettavisen): ROSENBORG-SANDEFJORD 3-1:

- Heldigvis klarte vi å heve oss et par hakk etter pause, sier Sandefjord-trener Tor Thodesen til TV 2 Nettavisen.

Thodesen medgir at det meste av troen på en bombe på Lerkendal forsvant da Steffen Iversen satte inn 1-0 etter ni minutter. Da samme mann la på til 2-0 drøye ti minutter seinere, fryktet Thodesen at det skulle bli en skikkelig stygg kveld for vestfoldingene i trønderhovedstaden.

- Etter en halvtimes spill begynte jeg å se fram til pausen. Det vi presterte, var rett og slett skrekkelig, sier han.

Planene gikk i vasken
Planene om å entre Lerkendal med lave skuldre og strutte av spilleglede etter en flott start på sesongen, slo på langt nær til for Sandefjord-guttene.

- Taktikken gikk i vasken da hjemmelaget fikk to tidlige mål. De herjet med oss, oppsummerer Thodesen, som imidlertid klarte å mane mannskapet til ny dyst da han fikk dem inn i garderoben etter nærmest å ha vært rundingsbøyer i 45 minutter.

- Vi klarte å ta oss selv i nakken og tok fullstendig kommandoen i andre omgang. Målet vi fikk, var riktignok av den billige sorten, men vi hadde et par feite muligheter til å utligne. I ettertid kan man kanskje si at det ville vært for ran å regne om vi hadde reist fra Trondheim med poeng i bagasjen, sier Sandefjord-treneren.

Selvtillit nok
Selv om halve kampen helst bør glemmes raskest mulig, er ikke Thodesen redd for at et Sandefjord-lag som har ridd på bølgetoppen hittil i sesongen, nå fikk seg en knekk.

- Selvtillit har vi nok av etter flere gode kamper. Når vi legger til at vi produserte flere målsjanser på bortebane mot et av ligaens beste lag, er det ingen grunn til å dra hjem med lua i hånda. Vi spilte en elendig omgang og en omgang som må få ståkarakter mot Rosenborg, konkluderer Tor Thodesen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.