*Nettavisen* Sport.

- Vi ga United gullet

Foto: Pa Photos / Scanpix

Petr Cech mener Chelsea rotet bort altfor mange poeng rundt juletider.

13.05.11 21:19

Chelsea-keeper Petr Cech innrømmer at lagets svake periode midtveis i årets Premier League-sesong kostet laget tittelen.

Carlo Ancelottis mannskap hadde en periode i vinter hvor laget kun vant én av ni kamper!

- Vi mistet så mange poeng i desember og januar at vi ga bort initiativet til de andre - spesielt til Manchester United, sier tsjekkeren til BBC Sport.

- United var mer stabile
Til tross for den elendige poengfangsten midt i årets sesong, kom Chelsea sterkt tilbake og sist helg hadde laget muligheten til å komme á poeng med Manchester United med seier på Old Trafford - slik gikk det ikke.

- Vi har hatt to fantastiske måneder og klart å komme tilbake. Det er veldig synd at vi ikke klarte å vinne i helgen.

Den tidligere Rennes-keeperen innrømmet også at tittelrivalen har vært mer stabil denne sesongen og fortjener å vinne Premier League.

- Hvis du ser på sesongen i sin helhet, har United vært gode hele veien. Derfor sitter de også igjen med tittelen, sier Cech videre.

Et ørlite håp
Keeperkjempen synes det er vanskelig å peke på hvorfor Chelsea ikke kunne gjenta fjorårets suksess, da Chelsea vant både FA-cupen og Premier League.

- Når man spiller i en stor klubb vil man alltid vinne titler og det er et stort press på deg. Det er en hard jobb noen ganger, men det er sånn fotballen er.

Manchester United er ennå ikke seriemester, men trenger kun ett poeng på de to siste kampene mot Blackburn og Blackpool for å vinne ligaen.

Chelsea møter Newcastle og Everton i sine to siste kamper.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag