*Nettavisen* Sport.

- Vi gir de jernene vi har

Ivar Morten Normark leder et Aalesund i klar framgang. Nå vil han klå Fredrikstad.

27.05.05 13:50

Aalesund har ikke vunnet siden åpningen av Color Line Stadion, men de to siste kampene er det blitt poeng både mot Molde og Bodø/Glimt.

På tide med seier
- Jeg synes vi har hatt klar fremgang, spesielt i forhold til det forsvarsmessige. Det er selvfølgelig vanskeligst med angrepsstruktur og prestasjoner framover på banen, men vi prøver å gjøre noe med det. Jeg er brukbart fornøyd. Det er på tide med en seier nå, sier Normark til TV 2 Nettavisen.

Han leder imidlertid en skadeskutt gjeng. Stian Johnsen, Joakim Austnes, Bjørn Erik Melland og Adin Brown er alle enten uaktuelle eller tvilsomme med tanke på å starte kampen. Og fra før av er Tor Hogne Aarøy ute med karantene.

Selv om Aalesund ikke har vunnet på de seks siste forsøkene, har ikke interessen avtatt i byen.

- Vi var utsolgt bare tre-fire timer etter billettene til denne kampen ble lagt ut for salg, så engasjementet vi har her i byen er, for å si det pent, relativt stort, sier Normark videre.

Klå dem
Helgens motstander heter Fredrikstad, et lag som har overrasket de aller fleste i årets sesong.

- Vi har lyst til å klå Fredrikstad litt. Vi vet at de har spisskompetanse, de er godt organisert og alt det der, men vi gir de jernene vi har, sier Normark.

- Hva med Brian West, da? Har dere noe våpen mot han?

- Han har skremt livskiten av oss, sier Normark og gliser. - Vi skal sette 11 mann på han, og la Hoås, Enerly og de andre vandre fritt, fortsetter han mens latteren triller.

- Nei da. Vi kartlegger selvfølgelig motstanderen. Vi hadde en mann som så Fredrikstad mot Tromsø, og vi vet hva vi går til. Drillo liker jo å være forutsigbar, sier han.

FFK-trener Drillo ble hjerteoperert på tirsdag, og er ikke friskmeldt til å sitte på benken i helgens kamp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.