RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi hadde en rufsete start

Foto: Cornelius Poppe/SCANPIX
Norge kom tilbake med en fantastisk opphenting, men Frankrike tok siste stikk.

Etter fredagens 2-1 seier over Frankrike var det norske laget klare til å bite fra seg på nytt da de to nasjonene møttes til ny treningskamp lørdag.

Det samme var Frankrike.

For Anthony Guttig sendte føringen etter 15 minutter i den første periode, før samme mann doblet ledelsen i tidlig i midtperioden.

Norge slet i undertall og måtte se det franske mannskapet sette nok en puck i målet før midtperioden var ferdigspilt. Med 3-0 i målprotokollen våknet nordmennene. Lillehammer-spiller Aleksander Rindal satte inn det første reduseringsmålet fem minutter senere og starten på en fantastisk opphenting var et faktum.

I den siste perioden satte Vålerengas Mats Rosseli Olsen inn en ny redusering, før Rindal igjen var frempå og sørget for norsk utligning til 3-3.

Norge klarte imidlertid ikke å avgjøre kampen i ekstraomgangen, fordi Yorick Trielle og Frankrike utnyttet et overtallsperiode med å sette inn lagets fjerde scoring.

- Vi hadde en rufsete start, men hentet oss godt tilbake i kampen. Med flere utvisninger på tampen orket vi ikke helt å holde følge. Dermed fikk de målet sitt, sa sportssjef Petter Salsten til NTB, som er fornøyd etter helgens to kamper mot fransk motstand.

Alt i alt skal vi være fornøyde. Framover produserte vi en del, men vi ble til tider straffet bakover. Unggutta klarte seg bra mot et tilnærmet fransk VM-lag, mente Salsten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere