RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi hadde et «samlivsbrudd»

(Scanpix)
Sist oppdatert:
- Jeg har ikke banket gørra ut av noen, sier landslagsspiller Lisa-Marie Woods.

Den norske landslagsspilleren Lisa-Marie Woods er ferdig i Perth Glory, ifølge klubben som følge av disiplinærproblemer. Det samme er newzealandske Emma Kete.

Nettstedet The Womens Game mener sågar at de to har sloss på treningsfeltet, og at dette er årsaken til at de er kastet ut av klubben.

- Dette er betydelig overdrevet, fortalte Woods på Twitter onsdag.

Bodde sammen
Woods sier via SMS til Nettavisen at hun ikke ønsker å kommentere saken, og viser til det hun skriver på sin egen Facebook-side.

Kete og Woods skal en periode ha delt leilighet, og på Facebook forteller Woods om det hun kaller «samlivsproblemer».

- Det er så enkelt som at jenter som bor med hverandre, krangler over småting. Og når vi gjør disse store, blir det en sak som denne ut av det. Så det er boforhold det er snakk om og de samme boforholdene som gjorde at jeg initierte oppløsning av kontrakt. Altså hadde vi «samlivsbrudd» på hjemmebane og ikke noe å gjøre med fotballen sånn sett, skriver hun der.

Hun understreker også at rapportene om en slåsskamp er overdrevet.

- Dette er blåst veldig opp og ikke i nærheten av dramatisk for min del. Og slapp av, jeg har ikke vært på byen eller kranglet under trening eller kamp. Kan kanskje nevnes at det var JEG som initierte oppsigelse av kontrakt, skriver Woods og poengterer:

- Nei, har nok ikke banket gørra ut av noen heller.

- Ikke trist
I et intervju med ANB forteller Woods mer om det som har skjedd

- Dette er ikke trist for min del overhodet. Det var jeg som initierte forslaget om å løsrives fra kontrakten etter en episode som gikk på det personlige plan, sier Lisa-Marie Woods til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

- Altså har dette ingenting med episoder på treningsfeltet eller kamparenaen å gjøre. Jeg fikk forslaget mitt innvilget og skal trene med andre lag, sier Woods.

- Jeg og Emma Kete bodde sammen og hadde en «episode» på privaten som gjorde at jeg ønsket meg ut. At hun fikk sparken for dette, er jeg ikke helt enig i. Det hadde holdt med at de hadde latt meg gå, sier Woods.

Et lag i krise
Samtidig forteller hun om et lag i krise.

- Dette er et lag i krise og det er mange ting som ikke er helt på plass om dagen, dessverre. Men det er aldeles ingen dramatikk, annet enn at jeg nå får en bedre treningshverdag enn det jeg fikk hos Perth, sier hun.

Den norske midtbanespilleren fikk dermed kun med seg én eneste kamp for Perth Glory, den endte til gjengjeld med pinlige 0-11 for topplaget Sydney.

- Jeg gjorde ingenting
Emma Kete kommenterer også saken på Twitter:

- Forlater Perth med hodet høyt hevet. Kommer til å savne jentene.

På spørsmål om hva som har skjedd svarer hun:

- Jeg gjorde ingenting. Stoler på at alt kommer ut. Vent.

Årets spiller i 2010
Woods ble kåret til årets spiller i Toppserien i 2010 da hun spilte for Stabæk. Siden har hun spilt for danske Fortuna Hjørring før turen altså gikk til Australia. Woods står med 23 landskamper for Norge.

For et snaut år siden ble Woods erklært uønsket i Stabæk, bare uker etter at hun ble kåret til årets spiller. Stabæk ville ikke kommentere saken den gang.

Ifølge Budstikka skal det ha vært disiplinære problemer da Woods i 2008 forlot Asker for å spille i USA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere