*Nettavisen* Sport.

- Vi hadde fortjent bedre

De norske landslagsgutta var uhyre skuffet etter Italia-kampen.

05.06.05 02:04

NORGE-ITALIA 0-0: Én etter én kom de. Landslagsspillerne. Alle med den samme maska. Den som lyste skuffelse lang vei. De hadde spilt en bra kamp mot Italia. Det endte 0-0 i mål og 3-3 i sjanser. Men Norge var hakket bedre enn italienerne. Derfor skuffelsen.

- Vi hadde fortjent bedre, fastslo John Carew.

- Vi spilte en kjempekamp. Vi var tidvis veldig bra. Men vi manglet ett mål. Det er bittert med bare ett poeng, fortsatte han.

Sjansenes mann
Det var han selv som var nærmest. Det var faktisk bare han som var i nærheten av å score for Norge. Etter sju minutter headet han løst over fra god posisjon etter et innlegg fra John Arne Riise.

Bare sekunder etter pause var han på ferde igjen. En ny pasning fra Riise. En nydelig vending, og Fabio Cannavaro var borte. Skuddet gikk imidlertid like utenfor den borteste stolpen.

Etter 50 minutter var han nære igjen. Han kom seg fri i skrå posisjon, men det knallharde overraskende skuddet mot nettaket fløy over.

- I tillegg hadde jeg et frispark. Jeg ble også dratt i trøya av Cannavaro da jeg vendte han bort. Det var på grensen til straffespark, sier Carew.

Han ble også snytt for en mulighet alene med keeper da linjemannen feilaktig vinket for offside.

- Det kunne vært det målet vi manglet.

- Nå må vi vinne
Nå mener han at Norge må gå for 2. plassen som gir play off-plass.

- Muligheten er der, men vi må begynne å vinne. Vi må vel vinne det meste av det som er igjen, fastslår han.

Neste sjanse i VM-kvalifiseringen er borte mot Slovenia 3. september.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.