- Vi håper Moa kan score tosifret

Foto: Erlend Aas (Scanpix)

Her er Hannovers våte Moa-drøm.

18.08.10 08:56

Tirsdag ble Tippeligaen en toppscorer fattigere.

Vålerenga og Hannover ble da endelig enige om overgangssummen for Mohammed Abdellaoue, og det er bare noen siste forhandlinger som gjenstår før han setter underskriften sin på en kontrakt som gjør ham til Bundesliga-spiller.

Tosifret mål
Tyskerne, som er spådd en sesong i nedrykksstriden i Bundesliga, har et klart ønske til Moa.

- Vi håper at han viser seg fram på samme måte i Bundesliga som i Norge, og håper at han kan score ti mål for oss, sier Hannover-direktør Martin Kind til Nettavisen.

I fjor ble Didier Konan Ya (tidligere Rosenborg) toppscorer med ni mål, og skulle Moa innfri direktørens ønske, så blir han den første i klubben til å score tosifret siden Mike Hanke scoret ti mål i 2007/08-sesongen.

- Vi føler oss i alle fall sikre på at han blir en god og sentral spiller for Hannover - en målfarlig toppscorer, sier Kind.

FÅ SMS NÅR MOA SCORER: Scoringsvarsel for Hannover finner du her.

Målløse
Det trengs kanskje også.

I helga røk Hannover ut av cupen etter straffesparkkonkurranse for 4. divisjonslaget SV Elversberg. Ved full tid sto det 0-0. Men til tross for det ydmykende cuptapet - og spådommen til flere eksperter - tror selvsagt ikke Kind på bunnstrid kommende sesong.

- Vi har en realistisk målsetting om å ende mellom 10. og 13. plass, sier han.

Fulg ham i lang tid
Overgangssummen, som Nettavisen erfarer skal være 11 millioner kroner, vil han ikke kommentere.

- Vi er enige med Vålerenga om å ikke avsløre detaljer rundt overgangen. Det jeg imidlertid kan si er at vi har fulgt spilleren i lang tid, at vi ferdigforhandlet avtalen i Oslo mandag, at samtalene var vanskelige, men konstruktive, sier Kind.

Kind regnet med at kontrakten til Moa skulle underskrives i løpet av tirsdagen. Det skjedde ikke, og det skal forhandles videre onsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.