RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VBR etter første etapppe av Tour of Norway 2011.
VBR etter første etapppe av Tour of Norway 2011. (procycling.no)

- Vi håper på et hardt ritt

Sist oppdatert:
Det sier sammenlagtleder Vegard Robinson Bugge foran årets tredje norgescupritt. Les deg opp før Elverum sykkelfestival her!

Lørdag og søndag er det duket for sykkelfest på Elverum.

Årets tredje norgescupritt går av stabelen lørdag, mens det er to rankingritt søndag (to individuelle tempoer).

Etter to ritt leder Vegard Robinson Bugge (Joker Merida) foran Sven Erik Bystrøm (Stavanger SK) og lagkamerat Vegard Breen sammenlagt.

- Det blir gøy. Det er alltid morro med ritt i Norge, mye kjentfolk er det også, sier Vegard Robinson Bugge til procycling.no.

Se sammenlagtstilling for alle de fire klassene her!

Lørdag sykler Robinson Bugge og de andre rytterne i klassen menn elite 173,4 kilometer ( 6 x 28,9 kilometer). Det blir blant annet spennende å se hvilke ryttere som har kommet seg best ut av Tour of Norway.

- Det ser ut til å bli en småkupert løype med en avsluttning som burde passe meg bra. Vi håper det blir et hardt ritt, forteller 21-åringen som skal trene med Quick Step neste uke og legger til:

- Jeg tror ikke sammenlagtledelsen har mye å si i forhold til hvordan vi kommer til å kjøre rittet. Vi kommer til å kjøre offensivt, og for å vinne. Det er det samme om jeg vinner, eller om noen andre på laget gjør det.

Elverum Sykkelfestival:
Rittets hjemmeside med løypeinfo osv. (ekstern lenke).

Startliste norgescup lørdag (ekstern lenke).

De fleste lagene stiller med bortimot toppet mannskap minus Sparebanken Vest – Ridley som prioriterer Nordsjørittet på hjemmebane. De har kun Frode Solberg og Michael Stevenson på startstreken, melder laget i en pressemelding.

- Plussbank Cervèlo, Stavanger-gutta, Ringerike i tillegg til Børresen og Landa fra Frøy blir harde, mener Robinson Bugge om konkurrentene dagen før årets tredje norgescupritt.

Søndag er to temporitt - bakketempo og tempo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere