*Nettavisen* Sport.

- Vi har alle noe å revansjere

Foto: Oliver Berg / SCANPIX

Slik har Ståle Solbakkens første dager i Wolverhampton gått.

04.07.12 14:54

Ståle Solbakken er på plass i England, klar til å ta fatt på jobben som manager i Wolverhampton.

Sesongoppkjøringen begynner først mandag, og Solbakken har brukt de siste dagene på å gjøre seg kjent med klubben og supporterne, som forventer opprykk til Premier League.

- Jeg kan ikke love noen ting, men jeg vet at forventningene er store. Som manager forventer man at fans har store forventninger. Det er bedre det enn at forventningene er lave, sier nordmannen, ifølge klubbens hjemmeside.

- Føler virkelig at dette kan bli bra
Wolves rykket ned fra Premier League forrige sesong, og Solbakken fikk som kjent sparken som trener i tyske Köln i april.

- Jeg vet at fjorårets sesong var vanskelig, men det var den for meg også, så vi har alle noe å revansjere denne sesongen. Jeg er veldig glad for å være tilbake her, og jeg ser fram til å komme i gang med sesongen. Jeg føler virkelig at dette kan bli bra, sier Solbakken, som mener mulighetene for at supporterne forventninger innfris, er gode.

- Jeg har sett en del lag fra serien, og mange ønsker å være blant de seks beste, så det gjelder å få en god start. Men jeg ser fram til å komme i gang og jeg tror fansen har grunn til å være optimistisk.

- Dette er et maraton
Solbakken, som i løpet av fotballkarrieren tilbrakte ett år i den engelske klubben Wimbledon, seriedebuterer mot Leeds 18. august. Innen den tid er det mye som må gjøres.

- Jeg føler jeg har god oversikt over klubbens spillersituasjon. Jeg vet hva som var bra forrige sesong, og hva som ikke var så bra. Jeg er spent på hva sesongen vil bringe og jeg vet at vi starter med en stor kamp mot Leeds, men vi kan ikke la oss rive for mye med av en kamp. Dette er et maraton, sier 44-åringen fra Grue i Hedmark.

Han har allerede signert tre nye spillere. Lillestrøm-spissen Björn Bergmann Sigurdarson slutter seg til Wolves-troppen sammen med Frank Noble og Jamie Tank.

- Sigurdarson er en spiller jeg har kjent noen år og han er en spiller med et stor potensial. Han er veldig ung og er en spiller for framtiden, men han har de fysiske kvalitetene som skal til for å gjøre seg bemerket i mesterskapsserien. Når man er 21 år og kommer til et nytt land trenger man tid til å tilpasse seg, men jeg tror vi har spillere i troppen som kan hjelpe ham med dette fra dag én. Jeg tror han er en spiller som kan score noen mål for oss allerede denne sesongen, spår Solbakken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.