RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jarl Erichsen/Scanpix

- Vi har ikke vært tøffe nok

Sist oppdatert:
Men med kniven på strupen slo Stavanger Oilers grusomt tilbake.

STAVANGER OILERS - STORHAMAR 7-0:

Storhamar hadde muligheten til avgjøre kvartfinalen mot Stavanger Oilers tirsdag. Med tre strake seirer var alt lagt til rette for at hamarlaget - som er regjerende sluttspillmestere - skulle bli første lag til å avansere til semifinalen.

Men siddisene ville det annerledes, og slo grusomt tilbake.

- Dette trengte vi virkelig. Vi har et bra nok lag til å hevde oss mot Storhamar, men vi har ikke vært tøffe nok. Alle må heve seg i kampene. Det klarte vi i dag, sier Marius Trygg til Nettavisen.

- Blir tøft
Dermed lever semifinalehåpet fortsatt.

- Det er klart det blir tøft å slå tilbake når vi ligger under 3-1 i kamper, men vi har hjemmekamp på torsdag. Hvis vi klarer å levere som vi gjorde nå, kan dette bli moro likevel. Deretter har vi én bortekamp igjen, og den må vi vinne. Klarer vi det, har vi muligheten til å avgjøre på hjemmebane i den sjuende kampen.

Allerede 16,33 minutter ut i første periode stod det 4-0 til hjemmelaget. Det hadde scoringer av Jonathan Zion, Martin Strandfeldt, Shawn Collymore og Marius Trygg sørget for.

4,35 minutter ut i den andre perioden ekspederte Lars Peder Nagel pucken i mål i undertall, mens Anders Myrvold satte inn 6-0 i overtallsspill fire minutter senere.

Statistisk Storhamar-fordel
I den tredje perioden fastsatte Mika Suorniemi sluttresultatet til 7-0.

Dermed var Storhamar feid av banen, og stavangerlagets semifinalehåp lever fortsatt, selv om statistikken helt klart er på Storhamars side. Det er fjerde gang på seks år at de to lagene møtes i sluttspillet. Storhamar har vunnet hver gang.

Sammenlagt står det nå 3-1 til Storhamar, som dermed har tre muligheter til å avgjøre til sin fordel. Femte kamp spilles torsdag.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere