RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi har ingenting i sluttspillet å gjøre

Foto: Scanpix
Modos stjernelag klarte ikke å kvalifisere seg for sluttspillet.

Södertälje ligger nest sist i den svenske eliteserien i ishockey og kom til torsdagens kamp mot Modo med tre strake tap, samt sju spillere borte på grunn av skader og suspensjoner.

Modo, anført av superstjernene Peter Forsberg og Markus Näslund, samt NHL-aktuelle Mats Zuccarello Aasen og fjorårets poengkonge Per-Åge Skrøder, måtte vinne for å holde liv i sluttspillhåpet.

Det burde ha vært rått parti. Men ble det ikke.

Södertälje vant 3-2, og da Luleå samtidig vant 4-3 borte mot Rögle, ble det klart at Modo ikke når sluttspillet, selv om det gjenstår én runde av grunnserien.

- Jeg er så enormt skuffet, sier Per Svartvadet.

- Vi har ingenting i sluttspillet å gjøre, sier Markus Näslund.

- Vi får skylde oss selv, sier Peter Forsberg.

Per-Åge Skrøder gjorde comeback i denne kampen, for å hjelpe Modo. Nordmannen, som vant poengligaen i den svenske eliteserien i fjor, skadet seg under Norges første OL-kamp i Vancouver og var ikke ventet tilbake i kamp før om et par måneders tid.

Mats Zuccarello Aasen ligger an til å vinne den svenske poengligaen denne sesongen. Han har gjort 22 mål og 62 poeng på 54 kamper, mens Tony Mårtensson på andreplass har 61 poeng før siste serierunde.

Verken Skrøder eller Zuccarello Aasen besvarte Nettavisen henvendelser torsdag kveld.

Kilder: Aftonbladet, TT

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere