- Vi har mye å gå på

Foto: Larsen, Håkon Mosvold /SCANPIX

Poengdeling på Fosshaugane åpnet for tabell-ledelse for Strømsgodset, som fortsetter å imponere.

13.08.06 20:46

SE KAMPFAKTAENE HER

Det så lenge ut til at Sogndal skulle trekke det lengste strået på hjemmebane mot Aalesund, men Dag Roar Ørsal ville det anderledes. Utligningen i det 85. minuttet sørget for poengdeling mellom Adeccoligaens nummer fire og - etter dagens kamper - nummer to.

Strømsgodset, som for tiden scorer umenneskelig mange mål, hadde ingen problemer med å overta tabelltoppen. Drammenslaget valset enkelt over bunnlaget Follo 4-0, etter scoringer av Einar Kalsæg, Peter Kovacs og to ganger Mattias Andersson.

Enormt tempo
- Vi er inne i en periode der vi har fått sving på spillet igjen. Vi spiller på mange strenger, så nå er det vanskelig å ta oss, sier Strømsgodset-trener Dag-Eilev Fagermo til TV 2 Nettavisen. Han mener lagets enorme tempo er den største forskjellen mellom Godset og motstanderne.

- I dag var det et fyrverkeri av en 1. omgang. Hele laget var i angrep, og vi kunne ledet 6-0 til pause helt fortjent. I løpet av hele kampen hadde vi rundt 20 sjanser, mens Follo kanskje hadde én, oppsummerer Fagermo.

Stort utviklingspotensiale
At Drammenslaget inntok tabelltoppen bryr han seg ikke mye om.

- Nei, det betyr ikke mye, men det er positivt å ligge i toppen etter 18 kamper. Vi gjør helt klart noe riktig for tiden.

Likevel mener ikke treneren at Strømsgodset er i nærheten av å få fullt utbytte av sitt potensiale.

- Nei, absolutt ikke. Vi har ny trener, ny spillestil og et stort utviklingspotensiale. Det er mer å hente på relasjoner, det fysiske og det defensive, mener han.

Slik endte kampene:
Sparta Sarpsborg - Pors Grenland 1-2
Manglerud Star - Haugesund 2-1
Moss - Tromsdalen 6 - 2
Løv-Ham - Kongsvinger 1 - 1
Hødd - Bodø/Glimt 2 - 3
Hønefoss - Bryne 4 - 1
Follo - Strømsgodset 0 - 4
Sogndal - Aalesund 2-2

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.