- Vi har sikret oss Gerrard

Foto: Scanpix/AP Photo/PA, Phil Noble

Chelsea-manager José Mourinho er i hardt vær. Portugiseren skal ha hevdet at Chelsea har sikret seg Steven Gerrard. TV 2 Nettavisen følger Chelsea - West Brom direkte.

15.03.05 22:02

Trykk her for å følge Chelsea - West Bromwich direkte.

Chelsea-manageren er allerede under gransking for angivelig å ha forsøkt å sikre seg Arsenals landslagsback Ashely Cole uten å gå den obligatoriske veien om Arsenal-ledelsen.

Lokket Cole
Og det var nettopp under et møte mellom Cole og Premier League-advokat Nick Fitzpatrick mandag at det ble kjent at Mourinho skal ha kommet med den svært oppsiktsmessige påstanden om at Liverpool-kaptein Steven Gerrard er klar for blåtrøyene.

Fitzpatrick og Cole møttes for å klargjøre hva som skjedde under det famøse møtet mellom Arsenal-backen og Chelsea-manageren på Royal Park Hotel i London for sju uker siden. Under møtet skal Mourinho ha lokket med store penger - og spill på samme lag som Steven Gerrard.

- Vent liit. Bli værende og hør på hva vi har å si, skal Mourinho ha sagt, ifølge avisen Liverpool Echo.

- Vi planlegger å hente bare to spillere denne sesongen. Den første vi har sikret oss er Steven Gerrard. Den andre er en venstreback. Du er den beste venstrebacken i verden, og vi vil ha deg.

Uanmeldt
Cole sier han ankom møtet i den tro at han skulle treffe sin agent Jonathan Barnett og hans utenlandske kollega Pini Zahavi for å diskutere en eventuell overgang til en utenlandsk klubb.

Men Mourinho og Chelsea-direktør Peter Kenyon ankom møtet uanmeldt.

Cole hevder han var i ferd med å reise seg for å gå, da Mourinho kom med påstanden om at Gerrard allerede var i boks. Portugiseren la til at Chelsea var villig til å betale 300 millioner kroner for Coles signatur, i tillegg til en ukelønn på 1,3 millioner.

- Nei takk
Cole avviste imidlertid tilbudet.

- Takk, men nei takk. Jeg vil utenlands. Hvis jeg ikke skal spille for Arsenal, er det uaktuelt å spille for en annen engelsk klubb, var Coles svar.

Møtet skal ha vært over i løpet av sju minutter.

Liverpool har konsekvent benektet at klubben har inngått noen avtale med Chelsea. Gerrard selv har hele tiden sagt at han ikke vet hva fremtiden vil bringe, men at hans førstevalg er fortsatt spill for Liverpool.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.