RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Geir Otto Johansen (Scanpix)

- Vi har spillere nok

Sist oppdatert:
LERKENDAL (TV 2 Nettavisen): Selv om Rosenborg snart har et halvt lag på skadelista, har ikke trønderne planer om å kaste seg ut på sommerens overgangsmarked. - Vi har spillere nok, sier Per Joar Hansen.

ROSENBORG-MOLDE 1-1:

Det har tæret hardt på det som regnes som toppseriens beste spillerstall denne våren. Stopperduoen Vidar Riseth og Bjørn Tore Kvarme har vært ute i flere uker, midtbanemotoren Ørjan Berg er langtidsskadet, mens angrepstalentet Daniel Braaten ikke er spilleklar før tidligst om et par uker.

- Det har ingen hensikt å snakke om spillerne som er skadet. Klart det merkes når sentrale folk må kaste inn håndkleet samtidig, men å bruke det som forklaring på at vi sliter tungt for tida vil jeg overhodet ikke være med på. Å sutre over slike ting er ikke min stil. Som trener må jeg hele tida forholde meg til dem som kan spille. Vi har en bred og god stall og slik jeg ser det er det ingen grunn til å hente inn nye spillere nå, slår han fast.

Skuffet kaptein
Nå krysser alle på Lerkendal fingrene for at Roar Strands skade ikke er verre enn at han er klar til dyst igjen når det skal kjempes om tre nye poeng. I oppgjøret mot Molde måtte han hinke av banen på tampen av kampen.

- Fikk meg ei skikkelig lårhøne som gjorde det umulig å fortsette. Men det er neppe en skade som vil plage meg mer enn to-tre dager, sier den nyutnevnte Rosenborg-kapteinen, som takket for tilliten med en praktfull scoring etter en knapp halvtimes spill. Fra om lag 20 meter sendte han i vei en dupper Molde-keeper Lars Ivar Moldskred var sjanseløs på.

- Fint mål, men hva hjelper det når vi gir bort initiativet og to poeng. Skuffelsen over at det bare ble uavgjort overskygger målet fullstendig, sier RBK-veteranen, som ikke vil kommentere det ubestridte faktum at trønderne nå ligger hele ti poeng bak lederlaget i toppserien.

Ser ikke på tabellen
- Vi ser ikke på tabellen. Nå gjelder det å ta en kamp av gangen og begynne å vinne. Tabellen plukker vi fram til høsten, sier Roar Strand.

For 17-åringen på RBKs midtbane ble møtet med erkerivalen fra Molde en gedigen nedtur. For drøye to uker siden spilte han glitrende da trønderne slo serieleder Start og ble hyllet både

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere