RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi har vunnet for lite

Foto: PASCAL ROSSIGNOL/SCANPIX
Sist oppdatert:
Uttalelsen kommer utrolig nok fra Manchester United-manager Sir Alex Ferguson.

Tirsdag møter Manchester United franske Lille i åttendelsfinalene i Champions League. Før kampen snakker United-bossen om sine tanker rundt klubbens Europa-historie.

Til tross for at skotten selv løftet Champions League-trofeet i 1999, er han ikke fornøyd med klubbens meritter i Europas gjeveste turnering.

LES ALT OM CHAMPIONS LEAGUE HER

- Når du ser på hvilke lag som har vunnet turneringen, ja, da kunne vi ha gjort det bedre, sier Ferguson til Sky Sports, og sikter til både Champions League og dens forgjenger Serievinnercupen.

«Bare» vunnet to
- Jeg tenker ikke på AC Milan og Real Madrid, som har vært eksepsjonelle vinnere, men andre klubber som Ajax, Bayern München og Liverpool, som alle har vunnet fire eller fem ganger, og vi kun har vunnet to, sier den legendariske manageren noe ubeskjedent.

- Jeg synes virkelig vi skulle gjort det bedre, og de neste årene gjør vi forhåpentligvis det.

Tirsdag møter «de røde djevlene» et vaklende Lille. Franskmennene har ikke scoret mer enn ett mål i sine siste fire serie- og cupkamper, og er nødt til å heve seg mange hakk før møtet med engelskmennene.

Har vokst
I fjor var det nettopp Lille som satte spikeren i Uniteds Champions League-kiste da de vant 1-0 og henviste United til en meget ydmykende sisteplass i gruppe D.

Ferguson har ikke tenkt til å la franskmennene, umeritterte i europeisk sammenheng, ødelegge nattesøvnen igjen, og er selvsikker før tirsdagens oppgjør på bortebane.

- Laget har vokst sammen dette året, og vi har vist jevn form. Lille ser også ut som et bedre lag nå, men vi har et sterkt ønske om å vinne turneringen igjen, sier Ferguson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere