- Vi kan fortsatt tape kamper

Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN.

Arsene Wenger er ikke så veldig nervøs med tanke på Chelseas fempoengs-ledelse i Premier League. Wenger tror Arsenal til og med har råd til å tape en kamp til.

03.01.05 08:04

Wenger har ingen tro på at Chelsea vil gå igjennom resten av sesongen uten å tape, selv om de har tatt 32 poeng på sine 12 siste kamper.

- Det har ennå ikke kommet til det punktet der vi ikke har råd til å tape en eneste kamp til. Det er fortsatt mye tid igjen for oss å gjøre det på. Chelsea er inne i en god stim akkurat nå, men fotball forandrer seg veldig raskt. Vi tapte ikke på nesten 50 kamper før vi tapte for Manchester United, og plutselig klarte vi ikke å vinne kamper lenger, sier Wenger til The Sun.

- Selvsagt ønsker vi ikke å tape flere kamper, men det er ikke noe jeg tenker på, legger han til.

Arsenal vant samtlige kamper i jula, og likner mer og mer på sitt gamle jeg igjen. Nå ser Wenger gjerne at de får lov til å spille sine kamper FØR Chelsea, og ikke etter, slik tilfellet har vært de siste gangene.

- Vi spiller alltid for å hente igjen tre poeng. Det hadde vært interessant å se hvordan Chelsea reagerte hvis vi vant før dem, og ledelsen bare var på to poeng, sier Wenger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.