RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi kan kalle det et ran

Sist oppdatert:
BRISKEBY (TV 2 Nettavisen): Egil Drillo var ikke i tvil om hvem som burde ha vunnet torsdagens kamp på Hamar.

HAM-KAM-FFK 1-1:

- Det var bare et hardt innlegg, gliste den fornøyde målscoreren, Martin Wiig, da han skulle beskrive det meget viktige målet Fredrikstad fikk i 2. omgang. Assistenttrener Knut Torbjørn Eggen mente FFK var mer enn heldige, og sammenliknet målet med et vådeskudd.

Sånn må det ha føltes for Ham-Kam-keeper Eddie Gustafsson også idet han ute i feltet oppdaget at Wiigs innlegg ”aldri” dalte ned, men fløy inn i nettet bak ham.

Klikk her for spillerbørs
Her ser du scoringene gratis

Heldigere enn mot Rosenborg
Fleipen satt løst i bortegarderoben, der det ble innrømmet at de var enda heldigere på Briskeby enn i den heroiske bortekampen på Lerkendal for halvannen uke siden.

- Vi kan kalle det et ran, slo Egil Drillo Olsen fast.

Han la videre vekt på at laget hans lå godt an nå, på tross av mange skader på nøkkelspillere, som for eksempel Øyvind Hoås og Brian West med spisskompetanse på henholdsvis luftstyrke og hurtighet. Skadesituasjonen ble ytterligere forverret under denne kampen, da både Dagfinn Enerly og Roger Helland måtte gi seg i første omgang på grunn av at de kjente til sine skader.

Markus Ringberg var teipet sammen til dyst, men fullførte kampen med store smerter, og spilte ikke i nærheten av hva han kan på sitt beste. Derfor var Drillo ekstra fornøyd med resultatet.

- Det er ikke sikkert det er så mange som får poeng her, påpekte han.

Om sitt eget lag sa han følgende

- Vi må forbedre oss for å overleve i tippeligaen, og det gjør vi.

Sjansesløsing
På forhånd hadde det vært fokusert mye på duellen mellom eleven og læremesteren. Spillemessig og ut i fra den berømte sjansestatistikken, som Drillo så ofte refererer til, ble det en klar seier til eleven Solbakken. Likefullt endte det resultatmessig uavgjort.

Ståle Solbakken var oppgitt og skuffet over sjansesløsingen til hjemmelaget. Det hadde han også god grunn til, da Ham-Kam-spillerne var alene med Steinar Sørlie i Fredrikstad målet ved minst fire anledninger. Den ene gangen kom Geir Frigård seg også forbi og plasserte ballen mot tomt bur, men da han skulle til å strekke armene i været, fikk Bora Zivkovic beinet ballen unna.

Det har vært melodien for Ham-Kam i det siste, og treneren håper at de snart får tilbake marginene på sin side. Litt på fleip sendte Solbakken et lite stikk mot Drillo ved å trekke fram den vedvarende flaksen hans.

Glemte flaksetimen
- Det er rart det skjer med Fredrikstad hver gang. Hvis det forstetter sånn, havner de jo på medaljeplass, sukket han oppgitt.

På spørsmål om hva han hadde lært av sin tidligere trener, valgte han å snu litt på det.

- Jeg glemte i hvert fall flaksetimen, sukket han med et glimt i øyet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere