RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi kan slå Vålerenga

Vålerenga knuste Trondheim og overtok serieledelsen, men det bekymrer ikke Frisk Tigers før torsdagens møte med Oslo-klubben.

Frisk vant fortjent med 5-2 mot Stjernen mandag, og fullførte dermed en dobbel mot Fredrikstad-laget. Søndag ble det nemlig seier i Fredrikstad.

- Det var to bra matcher av oss. Vi slo dem søndag, men hadde mer kontroll mandag. På 2-0 i 2. periode hadde Stjernen bare fire skudd på mål. Vi har fått organisert oss bra bakover på banen, sier Henrik Aaby til TV 2 Nettavisen.

Frisk innehar nå den viktige 3. plassen på tabellen. Holder de den ut sesongen betyr det Sparta og hjemmefordel i kvartfinalen. Storhamar og Stjernen følger imidlertid tett bak, og en 5. plass vil være uendelig mye dårligere enn en 3. plass.

Da blir det nemlig kamp mot Storhamar eller Stjernen, og bortekamp i en eventuell avgjørende kamp.

- Det er mye greiere med Sparta enn Stjernen eller Storhamar, men det blir uansett tøft i år. Det er den beste og mest jevne serien noensinne, fortsetter han.

Torsdag møter Frisk Vålerenga, og Frisk-spillerne går til kampen fulle av selvtillit og med fire strake seirer i sekken.

- Vi har taket på dem. Vi står med to seirer på tre kamper mot dem denne sesongen, og går for seier også torsdag, sier Aaby.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere