RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi kjemper om tre titler

Chelseas brasilianske midtstopper tror den turbulente sesongen kan ende med sportslig suksess.

Sett med Chelsea- og Abramovitsj-øyne har blåtrøyenes sesong vært en skuffelse. I ligaen ligger de hele 19 poeng bak suverene Manchester United, og i mesterligaen ble det tidlig exit i gruppespillet for de regjerende mesterne.

Frustrasjonen blant supporterne har imidlertid i stor grad vært rettet mot Chelseas midlertidige manager, Rafael Benitez.

Til tross for problemene – både på og utenfor banen – hevder David Luiz at sesongen likevel kan bli en suksess.

– Vi har ikke spilt på det nivået som er forventet av et Chelsea-lag. Det har ført til at vi ikke har gjort det så bra denne sesongen, men jeg mener at vi fremdeles kjemper om tre titler, sier Luiz ifølge London Evening Standard.

– Vi kan fortsatt vinne europaligaen, er fremdeles med i FA-cupen og i serien kjemper vi for en bedre posisjon. Jeg har fortsatt tro på at denne sesongen kan bli veldig god, fortsetter han.

For Luiz og Chelsea er det imidlertid store hinder som skal passeres om det skal bli trofeer på Stamford Bridge denne sesongen. Både i europaligaens og FA-cupens kvartfinale møter de sterk motstand i henholdsvis Rubin Kazan og Manchester United.

I kveld står for øvrig landslagsfotball på kalenderen for Luiz – og han trenger ikke å reise langt for å spille «hjemmekamp» med Brasil. Privatlandskampen mellom Brasil og Russland spilles nemlig på Luiz’ hjemmebane, Stamford Bridge, i kveld klokken 20.30. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere