*Nettavisen* Sport.

- Vi kommer til å få juling

Cupbomben smeller definitivt ikke i Larvik. I hvert fall ikke om vi skal tro Fram-trener Kjell Vidar Larsen. Du kan se Sarpsborg - Vålerenga direkte på web-TV.

18.05.05 17:37

Det inviteres til fotballfest i Larvik når serielederne i eliteserien kommer på besøk til Fram stadion i cupens andre runde. Men selv om alle i Vestfold-klubben gleder seg, er det ingen som tør håpe på en cupbombe.

- Jeg forventer meg en skikkelig omgang juling, sier Fram-trener Kjell Vidar Larsen til TV 2 Nettavisen.

- Men jeg forventer meg selvsagt en fin opplevelse også. Og håper vi kan yte god motstand og gå ned med flagget til topps, legger han til.

Utrent
For eliteserien mot 2. divisjon skal i utgangspunktet være rått parti. Og når eliteserielaget topper serien mens 2. divisjonslaget bare står med ett poeng etter fire serierunder, lukter det utklassingssifre.

- Alle vil jo gjerne drømme om å utløse en cupbombe, men jeg må innrømme at slik laget vårt er nå, så kan vi ikke drømme om noe slikt. Vi må være realister. Vi stiller med et ribbet mannskap, og har fem 17-åringer i a-stallen. Det er bare fire-fem spillere igjen fra i fjor, resten er juniorer eller spillere som har kommet tilbake fra skole eller militæret, og som dessverre er ganske utrente, sier Larsen.

Tar det alvorlig
Fram-trenerens kollega i Start er nok enig i at gjestene fra Kristiansand er storfavoritter, men Tom Nordlie understreker at han tar oppgjøret på alvor.

- Vi har bare hatt én hviledag siden Ham-Kam-kampen, og i motsetning til andre har vi verken trent om natta eller på 17. mai. Vi kom tidlig til Larvik og forbereder oss som vanlig, sier Nordlie til TV 2 Nettavisen. Start-treneren gjør noen få endringer på laget i forhold til mannskapet som slo Ham-Kam 2-0.

- Bala Garba, Ben Wright og Leif Otto Paulsen er fortsatt skadet. Johannes Tor Hardarsson er uaktuell mot Brann i neste serierunde på grunn av karantene, så vi kommer til å prøve Alex Nyarko og Tom Berhus underveis. I tillegg bytter vi keeper og en midtstopper i forhold til 16. mai-kampen.

Tilsammen seks eliteserielag skal i aksjon i cupen i kveld:

Sarpsborg - Vålerenga
Klikk her for å se kampen på web-TV

Kampen mellom Fram Larvik og Start skulle egentlig vært sendt på web-tv. På grunn av Skytedramaet i Larvik blei TV2-bilen som var i området sendt dit i staden for til stadion.

Drøbak/Frogn - Odd Grenland
Tromsdalen - Tromsø
Levanger - Aalesund
Ranheim - Bodø/Glimt

Du kan se bilder fra alle disse kampene, samt oppgjørene Haugesund - Vard og Bryne - Sandnes Ulf, i TV 2s FotballXtra klokken 21.40.

Klikk her for å følge utvikligen i alle kampene minutt for minutt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag