Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi kunne ikke gå glipp av ham

Foto: Yoi Mok / AP
Andre Villas-Boas om Chelseas neste spisskjøp.

Chelseas manager Andre Villas-Boas regner med at overgangen til Romelu Lukaku fra Anderlecht blir klar i løpet av helgen.

18-åringen kom til London allerede på mandag for å gjennomgå medisinsk test og diskutere personlige betingelser, før han forlot byen for å spille onsdagens målløse landskamp mot Slovenia.

- Han er en av de spillerne vi ikke kunne gå glipp av, på grunn av potensialet hans, og derfor gjorde vi dette selv om laget vårt er godt nok besatt i denne delen av banen, sa Villas-Boas ifølge Sky Sports under fredagens pressekonferanse.

Han regner med at overgangen straks er fullført.

- Med tanke på hva han har gjort de siste par årene, etter at han debuterte for Anderlecht som 16-åring, kunne vi ikke la denne gutten unnslippe oss. Det er snakk om dager eller timer før alt er klart, fortalte portugiseren.

Like informativ var Chelseas manager ikke når det kom til Luka Modric, den kroatiske Tottenham-stjernen som kobles til Chelsea.

- Han er en spiller som ikke tilhører denne klubben og da er det urettferdig å uttale seg, konstaterte Andre Villas-Boas.

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!