*Nettavisen* Sport.

- Vi liker oss på Ullevaal

COLOR LINE STADION (TV 2 Nettavisen): Aalesund står foran en tøff utfordring mot Vålerenga torsdag. - Men vi liker oss på Ullevaal, advarer Ivar Morten Normark.

Eliteserielagene er inne i en knalltøff periode. Aalesund skal spille tre seriekamper på én uke. Den første endte med 1-3-tap hjemme mot Brann. Torsdag venter gullfavoritt Vålerenga på Ullevaal, før Tromsø kommer til Sunnmøre på søndag.

- Vi bør få poeng denne uka, mener Paolo dos Santos, som var blant hjemmelagets beste i mandagens møte med Brann.

Få tror at de nyopprykkede har sjansen til å hente med seg poeng fra kampen mot formsterke Vålerenga. Men trener Ivar Morten Normark gleder seg til storkampen på landslagsarenaen.

- Vi liker oss på Ullevaal, sier Normark til TV 2 Nettavisen.

- Vi kommer sterkt tilbake og skal bli vanskelige å slå for Vålerenga. I den kampen er vi underdogs, og det er en posisjon vi liker.

Klar mot gamleklubben
Også Lasse Olsen tror det er mulig å ta poeng i Oslo.

- Vi klarte det mot Rosenborg i Trondheim, så hvorfor ikke mot Vålerenga i Oslo, sier mannen bak AaFKs trøstemål mot Brann.

- Det hadde vært fint med et poeng mot «Enga», så blir presset mindre mot Tromsø til helga.

M`baye skadet
Aalesund må etter all sannsynlighet klare seg uten sin senegalesiske spiss Abdullaye M`baye også mot VIF.

-Jeg har fått en strekk på baksiden av låret, og regner med at det vil gå noen dager før jeg kan prøve meg med ball igjen, sier M`baye.

- Det gjelder å være tålmodig med sånne skader, så jeg tar ingen sjanser.

Det betyr at Paolo dos Santos fyller «utenlandskvoten» sammen med keeper Aiden Brown i de neste kampene, ettersom det bare er tillatt med to spillere fra land utenfor EØS.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.