RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi må dras ned!

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Iain Dowie nekter å godta at Crystal Palace kommer til å rykke ned, og sier at de ”må dras ned” skal så skje. Mot formsterke Tottenham viste hjemmelaget at det ikke bare er tomprat.

CRYSTAL PALACE – TOTTENHAM 3-0: Formsterke Tottenham kom til Selhurst Park som storfavoritter, og hadde kun et tap på sine siste ni ligakamper – sågar mot tabelltoppende Chelsea. Oddsen på borteseier var ikke høy, og Tottenham spilte deretter:

Crystal Palace ble presset langt tilbake på banen, skapte lite, og stanget hodet i veggen mot et Tottenham-maskineri som malte traust og solid, og både Defoe og Marney hadde hyggelige sjanser før sidebyttet.

Hvilen kom som en befrielse for hjemmelaget, for etter femten minutter med nytraktet te kom hjemmelaget ut som et helt nytt lag, og med knallhard kjemping overkjørte de et sjokkert Tottenham-lag.

Tom Soares slo inn fra venstre etter en snau time, Mikele Leigertwood strakk fra ytterste del av den lengste tåa, ballen via tverrligger, strek, Robinson og i mål. Jubel hos hjemmelaget, som skulle få mer å glede seg over da Wayne Routledge slå en herlig ball gjennom til Danny Granville, som enkelt doblet ledelsen fra 15 meters hold.


Nytt Johnson-mål
Storscore Andy Johnsen sikret seieren fra krittmerket bare minutter senere etter at han selv hadde blitt brakt i bakken av Pedro Mendes. Ballen knallhardt midt i mål, og Johnson kunne juble for sitt åttende ligamål for sesongen – og tre sjeldne Palace-poeng.

Ikke uventet var manager Iain Dowie storfornøyd.

- Vi kjempet og slåss, og spilelrne var utrolige, slik de har vært hele sesongen. Skal vi ned en divisjon så skal vi hyle og skrike – som et lite barn. Hvis må ned, så må vi dras ned!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere