RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi må holde føttene på jorda

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Arsenals manager Arsene Wenger maner både fans og spillere til ikke å ta av før semifinalen mot Villarreal.

Onsdag kveld klarte Arsenal å holde Juventus til 0-0 i Torino, og London-laget gikk til semifinalen med 2-0 sammenlagt. Nå er Arsenal favoritter til å ta seg til finalen.

Men Wenger vil ikke ta av.

Outsidere
- Vi må holde føttene på jorda. Villarreal er litt som oss. Ingen forventet at de skulle komme til semifinalen, så det er to outsidere som møter hverandre. Men vi er veldig stolte. For to måneder siden var det ingen som ventet dette av spillerne våre, sa Wenger til pressen etter kampen.

Han er fornøyd med måten Arsenal spilte på.

- Vi spilte på en kontrollert måte. Det gikk helt etter planen på mange måter, fordi de skapte ikke så mye. Og da Pavel Nedved fikk rødt kort, var kampen kjørt.

Wenger tror Arsenals suksess i Champions League i år har hatt noe med deres tidlige exit fra FA-cupen å gjøre, og at de ikke har maktet å utfordre Chelsea om Premier League-tittelen.

- Tidligere år har jeg følt at vi la igjen mye energi i England med FA-cupen og Premier League, som fikk konsekvenser for det vi presterte i Champions League, sa han.

Må vinne for å bli fornøyd
Thierry Henry var fornøyd med plassen i semifinalen, men sa at den ikke vil bety noe som helst hvis de ikke vinner tittelen i Paris neste måned.

- Jeg er veldig stolt, men jeg er en vinner. Og å komme til semifinaler er ikke den type historie jeg ønsker å skrive, mente han.

Juventus’ trener Fabio Capello mente kampen var blitt avgjort på Highbury sist uke.

- Vi gjorde alt vi kunne og spilte en god kamp, men 0-2 fra første kamp var vanskelig å komme tilbake fra. Vi kunne ikke ha gjort det bedre på dette tidspunktet av sesongen, forklarte han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere